Бившият на Мария Илиева стартира собствен семеен бизнес! Бащата на сина й отказал финансова инжекция от певицата (Подробности САМО ТУК)

https://hotarena.net/laifstail/bivshiiat-na-mariia-ilieva-startira-sobstven-semeen-biznes-bashtata-na-sina-i-otkazal-finansova-injekciia-ot-pevicata HotArena.net
Бившият на Мария Илиева стартира собствен семеен бизнес! Бащата на сина й отказал финансова инжекция от певицата (Подробности САМО ТУК)

Бившата половинка на поп певицата Мария Илиева и баща на първородния й син – Георги Михайлов, се завърна в България с новото си семейство. Ексфутболистът и съпругата му Владислава са стартирали собствен бизнес с намерението да се установят у нас завинаги, разкри първи Show.bg.

 

Те се отказали от идеята да живеят в Белгия не защото там не им провървяло, но и заради 3-годишния Александър. За да може да го вижда редовно и да бъде част от живота му, Георги Михайлов избрал да живее в България.


Прохождащият им семеен бизнес към момента не им носи завидни печалби, но двамата се надяват да се разрасне. Разчитат и на оборот от високите цени на продуктите.


С какво точно се занимават, както и още пикантни подробности само ТУК.

2 Коментара

ами

преди 2 години

Пазара в БГ е малък, хората са бедни. Да не чакат просперитет с този бизнес.

Коментирай

11

преди 2 години

не хората са бедни, държавата е ограбена тотално и оттам вече може да се твърди,че сме най-бедната държава в Европейския съюз. нАЛИ ТОВА Е УСТАНОВЕН ФАКТ С ЧИСЛА! просто хората бяха ограбени, това е мн. различно от това да са бедни!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.