Бившият на Русата Златка: Съжалявам, че не послушах приятелите си що за стока е, но нека знае, че е грях да се гаври с чувствата на хората!

https://hotarena.net/pod-pricel/bivshiiat-na-rusata-zlatka-sajaliavam-che-ne-poslushah-priiatelite-si-shto-za-stoka-e-no-neka-znae-che-e-griah-da-se-gavri-s-chuvstvata-na-horata HotArena.net
Бившият на Русата Златка: Съжалявам, че не послушах приятелите си що за стока е, но нека знае, че е грях да се гаври с чувствата на хората!

Връзката на Златка Райкова и Благой Георгиев се развива с бясна скорост. Дори се понесоха, че очакват бебе. Двамата сами се издадоха, че искат да имат свое дете, разменяйки си любовни послания в социалната мрежа.

Джизъса има три деца от две различни жени, но хлапетата живеят с майките  си, а желанието му да се размножава не е утихнало. Златка пък никога не  се е стремила да гради имидж да сериозна омъжена жена, нито е копняла да ражда и възпитава наследници, но ето че Благо е повлиял на природата й. Не е тайна, че двамата вече живеят заедно и не крият любовта си. Преди това Джизъса имаше кратка авантюра с Гери-Никол, но родителите на 20-годишната  лолитка  се намесиха и го пропъдиха. Тогава той бързо се ориентира към Златка, която вложи хонорара си от Капките в просторно жилище, в което се подслони Джизъса.

Междувременно бившият на Райкова- ММА боецът Георги Валентинов проплака, че е много огорчен от изневерите на Златка. Тя го окичила с огромни рога, макар че прие предложението  му за брак в национален ефир.

„Златка е голямо разочарование за мен. Мислех, че любовта ни е истинска, че се обичаме повече от всичко, но явно не е било така. Държа да знае, че е грях да се подиграваш с чувствата на хората“, казва Жоро, цитиран от „Уикенд“. Той се ядосва, че бил сляп за десетките предупреждения  на свои авери каква всъщност е Златка и сочените от тях нейни изневери.

Благой също е известен със слабите си ангели. Докато първата му съпруга Христина беше бременна с дъщеря им, той мачкаше чаршафите с певицата Лияна . После би шута на Лияна и се върна при жена си, обаче изневерите му нямаха край и Христина го натири.  Последва брака му с рускинята Есмер, но и тя не издържа дълго да носи рога и го изгони след 2 години брак, забранявайки му да се вижда със сина им Елай.

13 Коментара

кати

преди 5 години

Честито на Златка.Рано или късно ще види колко щастлива ще бъде с Благой. Подигра се с Георги,а съдбата си знае работата.Отвратителна,надменна и изключително проста е Златка Райкова,а да не говорим и каква златотърсачка е......ще си намери майстора,а може вече да го е намерила.

Коментирай

Дал

преди 5 години

Георги се ебе със Здравка Захова , тъй че не страда

Коментирай

Че

преди 5 години

Тя не е ли платена таз?

Коментирай

ina

преди 5 години

Стига го жалихте, вдовец да беше останал с невръстни дечица нямаше да ревете толкова! А и мъжете са виновни по подразбиране.

Коментирай

ееееее

преди 5 години

много ме съмнява да се хване със Здравка с разплиокания и раздрусан гъз,,,,остана ли някой не минал от там изобшо? Златка е класи и десетилетия пред нея, да не говорим че първата не мяса на човек вече! виждала съм е на гръцкия в софия

Коментирай

Pena

преди 5 години

Abe Jore shto revesh be govedo.Koga spa s karabataka kvo si misleshe, che tova deto govorqt horata za neq e izmisleno.Ti polojitelen komentar pod neinoto ime vijdal li si?.Tova e nai-mizernata prostitutka v dyrjavata, a ti brak i predlagash.Ne ni zanimavai s nevolite si sega.Typaka si ti.Men lichno me symnqva Blago da se zadyrji tam ama aide.Ne me i vylnuva

Коментирай

8ии

преди 5 години

Тая Златка е такъв урод долен, тоя тръгнал брак да и предлага на тая помия.Че и приятел с тоя курвар вмирисан на венерически болести Благой се беше хванал.Тъкмо да му е за урок да бяга от такива боклуци.Тоя Благой смърди на гъз с татуировките и гадориите, които прави на хората , а продължават някакви да имат нещо общо с него.Прости хора.

Коментирай

Още като и предложи брак на сцената се видя че тя не е щастлива

преди 5 години

А иначе благо ще и направи бебе и ще я изхвърли ама и тя това иска богат да роди дете и да е на издръжка са и тоя Георги няма два лева в джоба не върви да ражда от него с дюнери ли ще я храни?

Коментирай

Koce

преди 5 години

Браво Златке крайно време беше тоя да го разкараш

Коментирай

Ели

преди 5 години

И аз гледам серията, в която Георги направи предложението. Ясно пролича паниката на лицето й.

Коментирай

devil

преди 5 години

аз се чудя тези как не са се разболели от нещо при толкова смяна на партньори да го нарека по културно, но пък има време хахаха

Коментирай

Няма разлика

преди 5 години

И аз съм виждала Златка Райкова на живо - тя също на НИЩО не прилича на нищо ако не е гримирана и с прическа! Добре, че си оперира големият клюн! Да не говорим, че и през нея са минали всички и е абсолютен парцал и тотален боклук! Думата “класа” няма как да бъде употребена в едно изречение с името Златка Райкова - не са съвместими и звучи гротескно!

Коментирай

митко

преди 5 години

това момче да почерпи, че девойката го е зарязала

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.