Бизнесдамата Маринела Арабаджиева с престижно социално признание „Агент на промяната“

17 Ноември 2022, 16:51


На 16.11.2022г. се състоя третата церемония за социална отговорност „Агент на промяната“. Маринела Арабаджиева беше отличена с наградата “Агент на промяната“ 2022 г. по време на Годишните награди за позитивна промяна, обществена отговорност и добротворчество на Фондация „Social Future”.

Бизнесдамата получи признание за цялостно добротворчество през годините, в сферата на благотворителността - грижа за хора в неравностойно положение, деца, лишени от родителска грижа, културни и спортни събития. Организаторите отбелязаха, че бизнесдамата стои зад изграждането на площадка за деца с увреждания в Борисовата градина, организация на световно първенство по шахмат за незрящи, многобройни летни морски лагери за деца, лишени от родителска грижа, които никога не са виждали морето, подкрепяла е таланти в различни сфери, както и с богата си хотелска база е била щедър домакин и благодетел  на много абитуриентски балове на децата от единственото училище за каменообработване в България в село Кунино. „Зад гърба на Маринела Арабаджиева стоят редица каузи, които я правят истински Агент на промяната.“


Маринела Арабаджиева е родена в Пловдив. Завършила  е педагогика, международен туризъм и пространствен дизайн. Вече 20 г. успешно управлява хотелиерския бизнес, а от повече от десетилетие е отдадена на благотворителни каузи в различни сфери.

Омъжена е за бизнесмена Вълчо Арабаджиев, с когото имат четири деца.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Калина
преди 2 седмици
0
Дайте и приз за милиони в кашони на това дърто чучело
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хубав виц!
преди 2 седмици
0
Ахахахахахахахахахахахахахахаххахаххахаххахахахахаххааххаха
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени