Благо бяга в чужбина с новата

https://hotarena.net/laifstail/blago-biaga-v-chujbina-s-novata HotArena.net
Благо бяга в чужбина с новата

Бивш футболист Благой Георгиев  е твърдо решен да започне нов живот извън пределите на България и да избяга в чужбина с поредната си любима, дочу HotArena.

 

Двамата със Златка Райкова се разделиха преди месец, а причината, както се очакваше и този път, е похотливият характер на Джийзъса.

 

Близки до Георгиев разкриха, че е развалил поредното си семейство заради знойна хубавица, която обаче не е позната в светските среди. Двамата срещнали във фитнес залата и нещата между тях за кратко време се задълбочили толкова, че футболистът взел категорично решение да напусне семейното гнездо.

 

За да избегне хейта за поредното си разбито семейство, Благо решил да се премести в чужбина, където никой не е наясно с поредицата му изневери, станали причина да се раздели с майките и на четирите си деца.

 

За категоричния край между Злати и Благо  свидетелства и фактът, че от вчера футболистът изтри всички снимки с Райкова от личния си профил в социалната мрежа Инстаграм, писа „Телеграф.

9 Коментара

Hihi

преди 2 години

Олигофрен,,,, един ден ще вие като куче. Няма уважение към децата си,,, към майки на тези деца. Отново ще трие татуси,,, и отново ли ще ги запознава с поредната жена. Този не заслужава да ги има тези сладки създания. ДЪРТАК грозен.

Коментирай

А,

преди 2 години

Златка беше сигурна в него и само подчертаваше ,че никой не може да ги бутне.Но до следващата като нея.Съжалявам единствено децата от тези връзки,никой друг.

Коментирай

Благо

преди 2 години

Щом ги имам значи ги заслужавам!

Коментирай

do blago

преди 2 години

децата не идват, само защото ги заслужаваш, а за да те научат на нещо и за да бъдеш родител. Ти не си.

Коментирай

Trumpanar

преди 2 години

Ех, Благо, благо... кОврите ти съсипаха кариерата, а сега ще ти съсипят и живота и то само защото не можеш да си държиш онази работа в гащите.

Коментирай

Do Hihi

преди 2 години

Благо не е извършил престъпление, за да му казваш, че не си заслужава децата! Абсолютно съм убедена , че си ги гледа чного добре, независимо че си хойка Всички големи моралисти се извъдихте

Коментирай

Благо

преди 2 години

на някой така идват! да не се самоизядеш от злоба само!

Коментирай

Paloma

преди 2 години

Гледа ги да ама на снимки

Коментирай

преславка

преди 2 години

Благо може да бяга от и към чужбина и да си прави какво си иска,не е наша работа да му се ббъркаме в личния живот ,и на когото и да е било....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.