Благо Георгиев инвестира хонорара си от Survivor в тунинг

12 Май 2023, 12:54


Вижте с коя блондинка  Благой е денонощно през последната седмица


Откакто Благой Георгиев сложи край на футболната си кариера, фокусът на медиите е върху личния му живот и суетата, която той открито демонстрира, превръщайки се в модна икона. Доста критики отнасяше обаче, по отношение на изключително неестествените си зъби, правени преди години в Русия.  Още с подписването на договора за влизането му в риалити формата Survivоr, побърза да направи преглед в денталния център на Ванко 1 - V1 Dental Clinic и да уговори условията по новия си тунинг. Тогава заваляха догадки дали не си прави естетична процедура, ботокс или венозни витаминозни вливки, като никой не допускаше, че Георгиев ще се раздели с изкуствената си захапка. Сега д-р Нели Иванова, лицето на денталния център на Ванко 1, се е нагърбила с мисията да превърне най-скандалната усмивка в България, в произведение на денталното изкуство. Именно тя е блондинката, с която Георгиев е неразделен, откакто се е завърнал от Доминикана. 

Той веднага се отправи към Пловдив, където "заживя" през последните дни, с цел час по-скоро да се сдобие с нова циркониева усмивка. Работата върху него била буквално денонощна, тъй като клиниката от скоро отвори и своя “Спешен център” - 24/7.  Досегашните му зъби вече са в историята, демонтирани от екипа за отрицателно време.  Проектът му вече е готов и е въпрос на време най-високият клас цирконий в световен мащаб - Ivoclar - да се монтира в устата му. 


Всички сме изключително любопитни за крайния резултат, както и каква е сумата, която Благо ще брои за най-актуалната стоматологична услуга в клиниката - абсолютен лидер у нас. Сред пациентите й са много фолк изпълнители и най-красивите родни миски за всички времена.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 4 месеца
0
Медиите го пробутват защото целта им е да опростачват населението.Иначе никой не се интересува от този нашарен като селска спирка бивш ритнитопковец.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пхахахахааа
преди 4 месеца
0
Каква е тази рекламна статийка … прозрачни сте моля ви се …
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ние
преди 4 месеца
-1
Каквото и да си прави, остава си мангал, прави деца и ги зарязва безотговорен????????????????
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди 4 месеца
-9
Откровена инфлуенсърска реклама срещу безплатна услуга!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени