Благо Георгиев показа гърба на новата си: Дали съм сгоден, си е моя работа (ФОТО)

https://hotarena.net/laifstail/blago-georgiev-pokaza-garba-na-novata-si-dali-sam-sgoden-si-e-moia-rabota HotArena.net
Благо Георгиев показа гърба на новата си: Дали съм сгоден, си е моя работа (ФОТО)

Благой Георгиев най-сетне показа новото си гадже! Но само откъм гърба... Бившият футболист реши за сефте да загатне как изглежда избраницата му. Спекулациите около това вървят от няколко дни насам. И за да сложи край, Благой публикува кадър на новата звездна на двойка.

 

Снимката е направена на брега на Индийския океан. Благо и новата му, която се казва Полина, се наслаждават на феноменалната гледка към искрящо синята вода от басейна, разположен на метри от брега.

 

Новата на Благой е брюнетка. Тялото й изглежда като на моделка - супер изваяно. Припомняме, че избраницата на Георгиев е на 20 години, пише „България Днес“. Двамата с Полина, която е родом от Велинград, заминаха да живеят на остров Бали в първите месеци от годината.

 

Според различни слухове Благой и младата му половинка са сгодени. Друга мълва твърди, че вече са се оженили. Самият Благой не дава отговор на това. А обяснява, че всичко е лично и това засяга само него и новата му изгора. „Дали ще предлагам брак, дал и съм сгоден, дали вече съм се оженил, това касае само мен и човека до мен\", обясни Благой.

 

 

7 Коментара

Една

преди 1 година

Грозен, зъбат, черен, мазен циганин! Жиголо! Жените да се съвземат малко и да му бият шута!! Златка да не страда! Тоя ще се мъчи! Кармата ще си каже думата!!! Всичко се връща, Благойчо!!!! Всичкооо!!!

Коментирай

До Една

преди 1 година

Точно така, правилно казано за Благой,,, Златка да не страда. И тя е правила грешки.,но грешки на младини, не на "старини" И го обичаше и децата му беше приела и ги водеха постоянно с тях на почивки. Но всичко се връща един ден.

Коментирай

ллл

преди 1 година

Ами то и на Златка и се върна!Остави бившия си приятел дето години беше с него и дори брак и предложи, заради тоя черен въшлив боклук смърдящ на венерически болести.Тя какво си е мислела, че с нея няма да е така, трябва да е мнооого тъпа, да не си даде сметка! И с тази новата рано или късно ще се провалят нещата, а този ще обикаля от жена на жена докато не се разложи.Дано поне не се раждат още деца, които ще бъдат захвърлени като станат на 2-3 години.Но този циганин изглежда си е поставил за цел да опложда наред ! Та тази новата дори да е богата и Есмер беше богата ама там яко му набиха шутовете на тоя клоун, защото го видяха що за стока е.Той може би и там си е мислел, че ще се възползва от парите на семейството и ще ходи свободно да си изневерява, ама не стана.

Коментирай

Благо

преди 1 година

аз съм известен в цяла България и мога да съм с която си поискам!

Коментирай

Благо

преди 1 година

аз съм известен в цяла България и мога да бъда с която си поискам!

Коментирай

До ллл

преди 1 година

Айде стига с тва, че се е върнало на Златка! То тоя Георги беше тъп дечко! И аз бих хо зарязала! Тя си мислеше, че Благо е мъжкар и се опита да създаде нещо с него.. но уви! Благо се оказа Путка!!!! Златка си е супер мацка, супер много го обичаше и се съобразяваше с него! Нищо не и се е върнало! Просто 99% от мъжете в България са огромни комплексари и Путки..!!! Т’ва е цялата истина! И престанете на кой к’во му се е върнало! Не сте светили на Златка, да знаете! Горе главата, Злати! Ти си супер!!!!

Коментирай

До Благо

преди 1 година

Можеш да имаш един по-дебел в гъза ти…тъп Мангал….!!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.