Благо уважи на юбилея на тъщата! Майката на Златка изглежда като нейна сестра

https://hotarena.net/laifstail/blago-uvaji-na-iubileia-na-tashtata-maikata-na-zlatka-izglejda-kato-neina-sestra HotArena.net
Благо уважи на юбилея на тъщата! Майката на Златка изглежда като нейна сестра

Златка Райкова заведе Благо Георгиев на 50-ия юбилей на майка си, който бе отпразнуван в тесен семеен кръг, видя HotArena.Най-големият подарък, който влюбените готвят за юбилярката се чака до няколко месеца, когато Златка ще роди първото си дете.

\"Младолика ще бъде бъдещата баба“, коментират приятелите им. Те са изумени от перфектния външен вид на майката, която по-скоро прилича на сестра на Райкова.

Тържеството минало без тостове от страна на плеймейтката, която пази плода в утробата си. В летните горещини Златка надигала само чаши с вода, пише „България Днес“.

Последните седмици Злати и Благо изкараха по гръцките плажове и таверни. След почивката двойката се прибра в родината за юбилея на тъщата на Джизъса. Златка винаги е споделяла, че има много силна връзка с майка си, която я е отгледала. Бащата оставил семейството, когато Златка е едва на 14 години.  

4 Коментара

Ppp

преди 4 години

Златка е на 33 и половина, а майка й на 50. Значи, я е родила ненавършила 17...

Коментирай

1

преди 4 години

E, какво толкова. Едно време абортите не бяха разрешени.

Коментирай

Maria K.

преди 4 години

Точно 1985 абортите са били позволени. Мои роднини са прибягвали до тях.

Коментирай

буби

преди 4 години

Не пожелавам на никоя майка да й доведат такъв нашарен като коледна елха зет. Не говорим дори за репутацията. Дори само външния вид отблъсква.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.