Благой Георгиев показа палата в Бали

https://hotarena.net/lubopitno/blagoi-georgiev-pokaza-palata-v-bali HotArena.net
Благой Георгиев показа палата в Бали

Благой Георгиев има намерение да се установи в Азия, където да посреща три от четирите си деца на гости, узна HotArena.


От няколко дни бившият на Златка е в България и не спира да показва скъпите и екзотични места, но които живее с новата си любов. Сред тях е прочут бар на острова, както и домът му. Палатът на двамата влюбени е потънал в зеленина, но висока ограда го пази от чужди погледи. Разкошният двор разполага не само с пространство, но и с огромен басейн, както и екзотична растителност. 


Бившият футболист публикува видео в Инстаграм, в което показа новата си къща, пише Галерия.
 

10 Коментара

Полянка

преди 1 година

Има намерение, ако има кой да плаща,но и за децата му, боск ли тъста ще плаща издръжката. Най добре, майките на децата му да ги държат далеч от него, като Есмер. Този не заслужава да ги вижда и на снимка. ДЪРТАК на 40 г. да се влюбва от пръв поглед и със замах да зарязва деца и майките им. Богохулник. В началото на февруари със Златка в края на месеца женен за друга или за парите на баща и. Светкавично действа без срам и морал, то и Есмер е богата, но него нищо не г о спира. ДЪРТ Палячо

Коментирай

ха ха Хо

преди 1 година

Какъв дом в Азия,какви 5 лева.Гол е като пушка.Живял е там временно с парите на бъдещия тъст.

Коментирай

е

преди 1 година

Е, къде е палата? Аз виждам един манекен, обработен с фотошоп така че талията му да е нереално тънка спрямо раменете, застанал пред един бар, в който има много други туристи. Засега работата прилича на Пиленцата в Монако историята, но по други географски ширини.

Коментирай

мангал

преди 1 година

Тъп мангал.Преди 2 месеца пускаше снимки със Златка и "голямата им любов", днес вече с друга в Бали.Този едва ли някога истински е обичал някоя жена.Само секс и като мина първоначалната тръпка се прехвърля на друга и пак същия сценарии.Ок ама какво правиш и деца, които после растат без баща.Баш мангал от най гадните.Тъп прости без мисъл и само се размножава като невидял.И зад Бали да отиде гнусотията си не може да скрие.Дебел гаден черен и отвратителен.Тук доста е играл фотошопа да се направи на млад и строен, но всички го знаем какво кюфте тлъсто е станал.След някоя и друга година ще виси по кръчмите като Х.Сираков и ще му текат лигите по младите жени, но вече едва ли ще има с какво да ги залъгва.

Коментирай

златко

преди 1 година

бастун... фотошопирал си корема

Коментирай

Пол

преди 1 година

На този Благой Георгиев не му отива на възрастта, такива влюбвания смешни от ден до пладне. Със всички жени е парадилал колко ги обича, неразделни, Хайде дете на повечето жени и след 2г.най много хайде нова. И с последната Златка, която го спаси от безпаричието и наистина показваше, че истински го обича и иска семейство и баща на детето си, а не само мъж. И дойато беше с нея, след 2 седмици вече женен за друга и дори не крие халката. Ако имаше ъкъл поне да беше изчакаш време да мине. Горките деца и жени, не мисли, че ги наранява. Безбожник без морал. Дом в Азия... без пари света е малък, някои неща не могат да се скрият, колко и да отрича. Ще се види колко ще изкара с паричната Поли, която разваля семейства, е ще стане известна....

Коментирай

Ужас!!!

преди 1 година

Този дъртофел не е у ред!! Просто искам да кажа, че съчувствам на всичките му бивши и бъдещи жени, както и на децата му! Никой от тях не е виновен! Просто Благойчо има психически проблеми и огромни комплекси, които избива върху поредната жертва -в случая това момиченце! Аз питам родителите и защо не се намесят, както на Есмер таткото! Тоя си обра крушите много бързо, защото беше станало дебело в Русия с истинските мутри!!! И тези родители трябва да реагират и то незабавно! Иначе ще погубят детето си! Благойчо е за лечение със стабилни, силни лекарства, или най-малкото вазектомия..!!! Ще се мъчи и той един ден!!! Това е сигурно!!!

Коментирай

мазния

преди 1 година

тоз още ли си бърка в гъза и после си мирише пръстите

Коментирай

Блажко

преди 1 година

Нема да се мъчим имам либидо и имам непрекъсната нужда от секс пише го в корана в Грозни приех исляма и трябва да имам 60жени

Коментирай

Радо

преди 1 година

Тази статия ме размя.За какви палати и шикозни домове става въпрос.Всеки може да се снима на плажа.До колкото за тоз опърпания мухльо той няма и 2 лева в джоба си.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.