Благой започва бизнес с печалбата от „Сървайвър“, хич не му дреме за Поли (Снимки)

03 Май 2023, 09:56


Благой Георгиев май ще инвестира огромната печалба от "Сървайвър" във футболната си школа. Както е известно, Джизъса спечели формата и грабна голямата награда от 150 бона. Отделно от това Благой ще прибере и тлъст хонорар за участието си в шоуто за оцеляване. Сумата е 300 000 лева. Така Джизъса се завърна по-богат с близо половин милион лева - 450 хил. лева, ако трябва да сме точни.

 

По всички изглежда, че бившият футболист няма намерение да профуква заработения хонорар, а ще го инвестира разумно.

 

Георгиев бе уловен от  папараци на "България Днес" часове след като се прибра в България. Участниците от "Сървайвър" кацнаха с чартър от Доминикана, където се снима продукцията, рано сутринта в петък.

 

Още по обяд същия ден Благой бе засечен на един от новите футболни комплекси в центъра на София. На случайните наблюдатели направи впечатление, че бившият футболист отново е с черни брада и коса, които се бяха прошарили по време на участите му в "Сървайвър". Това говори, че след като се е върнал от топлите страни, първата работа на Благой е била да посети стилиста си, който да оправи нанесените от участието в шоуто щети.

 

След като Георгиев стъпи на изкуствения терен, на който тренират няколко частни футболни школи, той се срещна с непознат мъж. Човекът разведе Джизъса из комплекса. Показа му всички терени и помощни съоръжения, а Благой не спря да задава въпроси и да се интересува от възможностите на игрищата. След приключването на обиколката двамата се запътиха към кафето, където продължиха оживения си разговор.

 

Всичко това подсказва, че Благой най-вероятно планира да премести школата си по в центъра на града. Това ще му осигури по-голям приток на деца, които да тренират при него, защото мястото е удобно за придвижване. Преди 3 години Георгиев отвори своя академия. Локацията й обаче не бе особено примамлива - в края на София, близо до родния му Суходол.

 

С годините Благой е показал, че умее да харчи и инвестира парите си разумно. Футболистът заработи солидни суми по време на престоя си в Русия, но никога не се е изхвърлял с неподходящи покупки, а предпочита да прави разумни инвестиции. Преместването на школата му със сигурност ще е такава и ще донесе на Джизъса още дивиденти.

 

В същото време Благой Георгиев май се е завърнал да живее при родителите си в родния им Суходол. След като се раздели с бившата си вече съпруга Поли, Джизъса се настани в бащината къща. За това го издаде добрият му стар приятел Георги Валентинов.

 

ММА боецът качи снимки от къщата на семейство Георгиеви в столичния квартал. На събирането присъстваха две от децата на Благой - Йоана и Давид. Те са плод  от любовта му с гимнастичката Христина Витанова. На масата са и родителите на риалити звездата - Георги и Румяна.

 

ММА боецът и бившият футболист се скараха, след като Джизъса му открадна изпод носа русата Златка. Не си говореха с години, но чудото в "Сървайвър" се случи и двамата отново са неразделни.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Антония
преди 4 седмици
-1
“С годините Благой е показал, че умее да харчи и инвестира парите си разумно." - а, бе, вие подигравате ли се? Безработен, бездомен, не плаща издръжка на децата си... Поне малко по-реалистично ги измисляйте...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гришо
преди месец
-1
Това момиче въобще не ми харесвя
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени