Близки до двойката: Венелин Петков и Николета не са разделени!

16 Ноември 2022, 11:56


„Венелин Петков не се е разделил с половинката си Николета Маданска, както упорито се твърди последно време.“Това казаха пред „България Днес“ близки до водещия.

 

"Не коментирам личния си живот, обществения също, само ако нещата са сериозни и има смисъл в тях."

 

Така журналистът Венелин Петков обясни ситуацията в личния му живот, която според слуховете била трагична. Разделил се с жената до него - колежката Николета Маданска и живеел сам. Като за капак не гледал и децата и не им обръщал внимание.

 

"Няма такова нещо! Венелин трепери над децата си като писани яйца, всичко останало е слухове и глупости", сподели един от приближените асистенти на журналиста.

 

Относно публикациите на Николета в нета, която често публикува фотоси на двете им деца, но никога в лице, приближени до журналиста коментират, че писанията му против инфлуенсърството нямат за цел да засегнат жената до него и наследниците му.

 

„Венелин Петков работи към детска академия и е силно повлиян от действията на родители, които пускат реклами с децата си в нета. Това няма нищо общо с Николета", твърдят близки до двамата.

 

Бившият шеф на новините на btv много рядко публикува в социалните мрежи, но преди ден сподели статия за вредите, които търпят хлапетата, чиито лица родителите са използвали години наред.

 

Според близки до Маданска и Петков двамата не са се разделили и спортната водеща не е изпадала в следродилна депресия, както твърдяха зловредите слухове.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени