Боби Ръгбиста би шута на силиконовата шведка и замина за Париж

https://hotarena.net/laifstail/bobi-ragbista-bi-shuta-na-silikonovata-shvedka-i-zamina-za-parij HotArena.net
Боби Ръгбиста би шута на силиконовата шведка и замина за Париж

Героят от Vip Brother - Боби Ръгбиста заряза гаджето си и замина за Париж изцяло в мъжка компания.

Изтри всички снимки с последната си любима и остави само такива на работата си. Здравенякът се препитава като татуист в Швеция,  писа Телеграф.

Последната година Борислав Борисов беше хванала нова сексапилна изгора. Той смени Никита Джонсън със силиконова блондинка. Боби и Никита преминаха през няколко събирания и раздели, и най-накрая сложиха край на дългогодишната им връзка. Мускулестият мачо веднага започна да качва клипове с новата си любима. Те се запознали в  студиото за татуировки,  което Боби държи в Швеция.

Мачото е привлечен бързо от провокативната й визия и двамата започват връзка, която е паралелна за Борислав. Това не се харесва на шведката и тя бързо му поставя ултиматум да избере нея, или да остане с Никита. В крайна сметка Боби предпочита по-младата мадама и приключи отношенията си с Никита. Влюбените прекараха заедно почти година. Направиха си романтична ваканция в Гърция, от която Боби качваше снимки в профила си в социалната мрежа. С днешна дата всички публикации със силиконовата дама са заличени от профила на Ръгбист

5 Коментара

1

преди 1 година

типичния български мъж-без капка вкус и без грам мозък....

Коментирай

БРРРРРРРРРРР

преди 1 година

Тоя къде ги намира все такива сякаш "никнали" около Чернобил и силна радиация. Все някакви с мутации.

Коментирай

Боби Ръгбиста

преди 1 година

само тебе да не те намеря ще ти направя мутации и на тебе

Коментирай

Kъшшшш

преди 1 година

Не той приключи с Никита а тя му би шута и не рева кат оная Гана ощипаната парцалана , ареее този и новата му къшшшш и да не ни се мяркате пред очите !

Коментирай

Чудо някакво

преди 1 година

...Сигурно й е бил шута на Милена Никита Джонсън, що пък да не. :D Тя мацката си изглежда точна и оправна и си е на мястото. Той е отишъл в нейното "вкъщи" в Швейцария, а не обратното. А и който е бил в чужбина, знае колко може да бъде нисък стартът в началото, така че познайте от 5 пъти кой кого е гледал. Той просто има излъчване на ...няма да го напиша. Но да речем, че изглежда така, сякаш бившата му приятелка е и по-голям пич, и по-голям мъж от него самия. А за нея нещата сигурно са се развили много по-добре без него, или скоро ще се развият.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.