Бойкот на ледено шоу с Максим Стависки в София! Скриха му името между другите участници (+Още подробности)

https://hotarena.net/laifstail/boikot-na-ledeno-shou-s-maksim-staviski-v-sofiia-skriha-mu-imeto-mejdu-drugite-uchastnici HotArena.net
Бойкот на ледено шоу с Максим Стависки в София! Скриха му името между другите участници (+Още подробности)

10 години след зверската катастрофа, която предизвика пиян край Приморско, Максим Стависки ще танцува в зала „Арена Армеец” в столицата, а участието му в леденото шоу „Шампионска гала вечер“ отприщи вълна от гневни коментари в интернет, видя HotArena.

 

 

Името на олимпийския шампион накара стотици почитатели на фигурното пързаляне да избухнат във форумите, че ще бойкотират шоуто, което иначе с удоволствие биха гледали. 

 

 

Те са възмутени не толкова от леката условна присъда, която отнесе фигуриста, колкото от наглото му поведение и незаинтересованост към тежкото състояние на пострадалата Мануела Горсова. „Не вярвах този убиец да смее да се показва на българска сцена. Това не може да се наложи чрез съд и полиция. Можем да го наложим само ние, потенциалните зрители. Да го изритат от спектаклите, а не да го вместват някъде по-надолу, с малки букви. И жена му не бих гледала - ще виждам само завоите на Ропотамо и кръв”, палят се фенове на фигурното пързаляне в интернет, писа „Уикенд“.

 

 

След зверската катастрофа, причинена от Стависки, в която загина 24-годишен мъж, а приятелката му Мануела след тежка кома е в тежко състояние и до днес, Максим и Албена сложиха край на активната си състезателна кариера. Те обаче продължиха да участват в шоу спектакли върху лед. Пръвоначално грандиозното шоу трябваше да бъде представено на 25-и ноември, но по необясними причини датата му бе променена за 17-и февруари.

 

 

Въпреки голямата промоция със „семейни билети” при 2 закупени билета за възрастни, да се получат още 2 детски, билетите за леденото шоу са продадени само наполовина. Зрелищният спектакъл на легендата Иля Авербух на 17 февруари, се рекламира без да се споменава името на Стависки. Предусещайки вълна от недоволство заради участието на скандалния руснак, организаторите рекламирали леденото шоу с имената на Албена Денкова и двукратния олимпийски медалист по гимнастика Йордан Йовчев. Името на Максим са го неглижирали и споменали сякаш между другото сред останалите 12 участника.

 

 

В „Шампионска гала вечер“ ще участват още световноизвестни изпълнители и шампиони по фигурно пързаляне като Алексей Ягудин, Татяна Тотмянина, Роман Костомаров, Максим Маринин, Оксана Домнина, Максим Шабалин, Мария Петрова, Алексей Тихонов, Маргарита Дробязко, Повилас Ванагас, Татяна Волосожар и Максим Транков. Освен звездния състав от руски артисти, проектът мключва още театрални и циркови артисти, въздушни и ледени акробати и водещи солисти. Оригиналната сцена представлява комбинация от ледена пързалка върху която световноизвестните звезди на лед ще представят фрагменти от най-добрите си многобройни представления през годините, плюс втора, акробатична сцена. На нея паралелно с фигуристите група гимнастици от школата на Йордан Йовчев ще изиграе своите акробатични композиции едновременно с колегите си на леда. Комбинацията и синхронът между гимнастическите изпълнения и фигурното пързаляне е изключително оригинална идея, която българските зрители ще видят за първи път. Цените на билетите варират между 40 и 120 лева. 

 

5 Коментара

Прри

преди 6 години

Не мога да разбера защо постоянно наричат този човек убиец. Има хиляди българи, които ежедневно причиняват пътно-транспортни произшествия с летален изход и никой никога не ги нарича убийци! Каква е тази истерия?!? Това, което е сторил той, не е умишлено убийство, а престъпление по непредпазливост. Никой не е застрахован от това. Така, че ако обичате, спрете се. Сигурна съм, че си платил дълга, какъвто и да е той. Ако ваш близък беше на негово място, пак ли щяхте да го наричате убиец?

Коментирай

В

преди 6 години

Някои сме до болка запознати с наказателния кодекс, но все пак го наричаме убиец заради наглостта да рекламира кампания "не карай пил" и да шофира после в нетрезво състояние. Пиеш- качваш се в колата с ясното съзнание, че можеш да отнемеш нечий живот или своя. Според състава на деянието не е убиец по 115 от НК, но паралелно с Вашия въпрос ще задам друг. Ако някой Ваш близък беше на мястото на някоя от жертвите НЕДАЙ СИ БОЖЕ какви думи щяхте да използвате за Максим?

Коментирай

NNN

преди 6 години

Никакъв дълг не е платил - на следващото лято пак се качваше да кара, залитайки и псувайки!

Коментирай

Галя

преди 6 години

А ти Прри разбра ли, че човекът все пак си кара спокойно и на всичкото отгоре кара същото возило, за по-сигурно явно, че, ако размаже пак някого, на него няма да има даже драскотина. А после ще си свири и ще си танцува, докато другият гние под земята. Живо ли бе! Да си видяла някъде негово разкаяние, извинение или подобно? НЕТ?

Коментирай

SP

преди 6 години

Не ви ли омръзна да се занимавате с един и същи човек повече от 10 години и да пишете едно и също? Всеки ден по няколко човека умират по пътищата на страната, но никой не натяква с години на виновниците за това, че са убийци. За 2 дни всички ги забравят, защото на следващия ден се случват още катастрофи. Причинителите нито влизат в затвора, нито плащат и лев на роднините на загиналите или осакатените за цял живот. Стависки поне плати, за разлика от всички други. Плати толкова, колкото не е плащал никой друг. Но по него е лесно да се плюе, тъй като е много зает и няма време да се занимава с жълтите медии, които пишат лъжи за него. Който не иска да го гледа в шоуто, да не ходи. Но да отиде и после да мърмори и да пише лъжи - това е връх на наглостта и простотията.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.