Божинката на по бира с участник в Капките

https://hotarena.net/lubopitno/bojinkata-na-po-bira-s-uchastnik-v-kapkite HotArena.net
Божинката на по бира с участник в Капките
Валери Божинов се показа в доста необичайна компания, видя HotArena.


Футболистът, който винаги е движел с хубави мацки и спортисти, цъфна на една маса с един от финалистите в \"Като две капки вода\" в последния му сезон - певецът Георги Симеонов по прякор Джей Джей.


\"Божият глас и Божигол\", коментираха под снимката приятели на музиканта. Джей Джей, който отскоро е рус и Божинката очевидно имат не само общи теми за разговор, но и си падат по носенето на табели. В случая ритнитопковецът е с тениска на Dsquared2, а приятеля му пък се е изтупал с черен топ на Balmain. И докато спортягата пие биричка, то певеца набляга на минералната вода, пише България днес. 

4 Коментара

Фигаро

преди 3 години

На по бира или на по пиш*а?

Коментирай

Абе Фигаро

преди 3 години

Май си мека китка! Кво ти правят хората! Или са дърти! Пък ти не си!

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Е лошо няма, ама да не св крият! Може би не си ме разбрала правилно, нямам нищо против възрастта на хората, само св възмущавам на неадекватното им за възрастта поведение. Чети, мисли, гледай внимателно.

Коментирай

auu

преди 3 години

Божигол скъса джоба и от плеймейтки мина ма момчета, че е много по-евтино.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.