Болест спира Мисис България за световен конкурс

18 Септември 2023, 09:00


Здравословни проблеми спират Мисис България 2022 Гергана Станчева да представи страната ни на Мисис Свят тази година, пише България Днес. Диагнозата желязодефицитна анемия, породена от ерозия на стомаха, удря като гръм от ясно небе красавицата.

„Пътувахме до Италия със самолет. Полетът е час и половина, нищо кой знае какво. Изведнъж започна да ми прилошава. Аз съм летяла много пъти, никога не ми се е случвало подобно нещо. На отиване се случи, на връщане се случи. По време на престоя там не се чувствах добре, както и когато се прибрахме в България“, споделя Станчева.

Миската не може да изпълнява всекидневните си домакински задължения, грижите за детето изпиват силите й повече от обикновено и Гери започва да търси първоизточника за това. След изследвания се открива причината. В началото признаците са леки и може да не се обърне внимание, но с развитието на болестта се проявяват забележимо. Бърза умора, слабост, болки в кръста, ускоряване на пулса и дишането, замайване, главоболие, задух и понякога сърцебиене са само част от тях. Мисис България е започнала сериозно лечение, но въпреки това няма да има възможност да представя страната ни на международния конкурс.      
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рони
преди 3 дни
0
От къде ги намират такива да ги правят мис? Прилича на бобър.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Анемия
преди 4 дни
0
Боже, толкова хора сме анемични, каква болест? Кви 5 лева. Лигла. Отчаян вик за внимание. Да пие малко желязо и готово. Баси новината, честно!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
БГ
преди 4 дни
0
Колко ваксини има?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени