Болни амбиции: „Ергенът” Виктор пробива и в театъра

https://hotarena.net/lubopitno/bolni-ambicii-ergenat-viktor-probiva-i-v-teatara HotArena.net
Болни амбиции: „Ергенът” Виктор пробива и в театъра

Виктор Стоянов има амбиции да пробие на театралната сцена.

Той ще участва в спектакъла „Хотел шест звезди – ексклузивна актьорска вечер”, където ще е помощник на Мария Илиева в представянето на артистите. Мачото смятал, че има талант и това е добра възможност за да пробие на театралната сцена.

Все пак в риалити шоуто „Ергенът” успя да баламосва 22 жени и изявата му от шоуто може да се счете за опит. Виктор бил категоричен, че би се справил добре  с екшън сцените, защото – от една страна, е в перфектна форма, а от друга – хобито му е каране на мотор, а това умение е сред търсените.

4 Коментара

Галя

преди 1 година

Тоя смешник нещо много си повярва... Пробва много неща, но е явно, че в нищо не го бива. Стана невероятен досадник с непрестанните си опити да прави какво ли не и да привлича внимание. Отвсякъде се натрапва. Ай да млъкне вече и да се скрие някъде!

Коментирай

Ергенът

преди 1 година

много мило!

Коментирай

баста

преди 1 година

Пробва се във всичко защото не е способен на нищо,освен да си гелосва изкуствената лимба и да повтаря няколко заучени фрази.

Коментирай

Eргенът

преди 1 година

много мило!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.