Бомба в HotArena! Навръх рождения си ден красивата Анелия се обърна към Ники Михайлов: Само ние си знаем какво е между нас! (СНИМКИ)

https://hotarena.net/pod-pricel/bomba-v-hotarena-navrah-rojdeniia-si-den-krasivata-aneliia-se-obarna-kam-niki-mihailov-samo-nie-si-znaem-kakvo-e-mejdu-nas HotArena.net
Бомба в HotArena! Навръх рождения си ден красивата Анелия се обърна към Ники Михайлов: Само ние си знаем какво е между нас! (СНИМКИ)
Фолк звездата Анелия, посрещна снощи рождения си ден в столичния клуб Мегами, където имаше участие с Гъмзата. Певицата е родена на 1 юли и в полунощ всички посетители избухнаха и поздравиха подобаващо своята любимка, научи HotArena.

Певицата се появи в ослепителна форма и чудесно настроение. Анелия бе облякла стилна червена рокля, обувките й бяха в същия цвят.

В разгара на купона в клуба се появи и вратарят Ники Михайлов, който не пропуска участие на Анелия. Преди фотографите да насочат обективите си към него, той ги помоли поне тази вечер да не го снимат.

В момента, в който Анелия го видя се изцепи на микрофона: \"Независимо какво пишат, само ние си знаем какво има между нас“.

Това накара моментално купонджиите да шушукат и да нищят какво точно се случва между звездата и футболиста.

От доста време Ники Михайлов атакува фолк певицата. Преди седмица той цъфна в Мегами на предишното участие на звездата. Преди месец Ники пак бе засечен в същия клуб. Явно не става въпрос за съвпадения.

Тогава Анелия разнежи Михайлов, като му пя на ухо, а той не спря цяла вечер да се навърта край изпълнителката и да си щрака селфита. Както винаги заведението се пукаше по шевовете и доста родни ВИП-ове станаха свидетели на опитите на Ники да впечатли Анелия.

8 Коментара

tolkova e debela

преди 7 години

Ujas niki otdavma machka taq cocolana debela

Коментирай

"krasiva"

преди 7 години

'Начииии...к'во се случИ със "супер тялото" от фитнеса само не знам..:)))))??? Де изчезнА?... Май ще се глобява фотошоп-отговорника..тука е приспал да я "извае"..."красавицата"..:))

Коментирай

1

преди 7 години

Цоцолана ама красива, с талант, вечни хитове, успешна кариера и три самостоятелни концерта зад гърба си, а Ася нека си има сух г.з, наопериран фейс и плейбек фарс кариера.

Коментирай

хаха :*

преди 7 години

И къде видяхте страхотна форма тук!? Аз виждам една дебелана бая поизоставила се

Коментирай

Maca

преди 7 години

Анелия изглежда странно на снимки. Наскоро бях на нейно участие във Варна и искам да ви кажа, че тялото й е съвсем нормално. Не съм й голяма почитателка, не я защитавам, но мисля че камерата не я обича просто :D

Коментирай

lily

преди 7 години

Какво ненормално намираш в снимките? Тя по принцип е по-едра. Въпреки това винаги е имала страхотни форми. На 30 и няколко години е, раждала жена. Въпреки това изглежда прекрасно. Това, че не е кокалеста не значи че не изглежда добре.

Коментирай

Maca

преди 7 години

Lily, по-спокойно, мила ;) Искам да кажа, че на живо Анелия изглежда 100 пъти по-добре от на снимки, не както постоянно пишат, че е дебела. Прочети първо коментарите под моя и в останалите сайтове, ако смяташ да си й адвокат.

Коментирай

ужас

преди 7 години

Такива вечни бози,чак незнам една как се казва

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.