Бонбонова в контраатака: Не съм ромка, не се казвам Блашка, не съм си сваляла гащите пред Коцето!

https://hotarena.net/laifstail/bonbonova-v-kontraataka-ne-sam-romka-ne-se-kazvam-blashka-ne-sam-si-svaliala-gashtite-pred-koceto HotArena.net
Бонбонова в контраатака:  Не съм ромка, не се казвам Блашка, не съм си сваляла гащите пред Коцето!

\"Не съм циганка и не се казвам Блашка! Името ми е Благовеста. Може да се види в личната ми карта. Не съм от ромски произход. Но дори и да бях? Има ли проблем? Това по-малко човек ли ме прави?\"

 

Това разкри участничката в „Ергенът“ Благовеста Бонбонова, след като няколко издания гръмнаха, че плеймейтката, която се бори за сърцето на Виктор Стоянов в шоуто, лъже за произхода си.

 

 Бонбонова, която свали гащите си в национален ефир, реши да се изгаври с клюкарите, които твърдят, че е ромка. Благовеста показа семейството си пред родната им къща в Ямбол, а под фотоса написа „ромската ми фамилия“. От кадрите ясно се вижда, че близките на Благовеста не са от малцинствата.

 

Бонбонова не се дразни толкова на клюките по неин адрес за произхода й, а за писанията, че е разделила Константин и Райна. Според мълвата Благовеста е главният виновник за краха на връзката на Коцето и Райна.

 

Говори се, че преди години Бонбонова имала афинитет към чалга изпълнителя, въпреки че той бил обвързан с Райна. Палавата Благовест отново направила коронния си номер. Свалила си гащичките и ги хвърлила в леглото на Коцето точно преди той да я изгони от стаята. Райна открива „следата“ и била шута на Коцето, писа „България Днес“.

 

\"Това не е истина. Никога не съм разделила двойка. Нямам и намерение да го правя\", заяви Бонбонова.

 

 Тя е в търсене на голямата любов и затова се записва в „Ергенът“, надявайки се да спечели сърцето на Виктор. Дълги години Бонбонова бе гадже на футболиста Пламен Димов, който я заряза заради казахстанка, от която има дете.

6 Коментара

Все едно

преди 2 години

Все едно дали е ромка.Има много свестни роми.Влезнала да търси любов-ама наистина ли? Затова и гащите свали пред камера..Вервай си,Блажке,Благовеста или каквато си там..Стана за смях на цяла България със зле изпълнени номерца тип 9 седмици и половина

Коментирай

ффсф

преди 2 години

аркадан ше и права на Блажка

Коментирай

ами,

преди 2 години

Тази вече не е "Бонбонова'' а Безгащникова.Тя не била циганка но от снимките в инстаграм родителите и сестрите и ясно се вижда,че са. Тя да не крадена?

Коментирай

Necromancer

преди 2 години

Бонбонова или човекът, който се представя за нея, няма ли да пише и тук? :D

Коментирай

Бонбонова

преди 2 години

за да се представя някой за мен значи има защо.

Коментирай

Necromancer

преди 2 години

Със сигурност, ама ме съмнява да си истинската Блашка, защото тя едва ли би се занимавала с пожълтели новини тук. По- скоро си някой, който иска да е нея, пък и не само и виси тук.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.