Бръмчалка се гаври с Великден, „гарнира” най-милото си с яйце (Брутална снимка)

https://hotarena.net/laifstail/bramchalka-se-gavri-s-velikden-garnira-nai-miloto-si-s-iaice HotArena.net
Бръмчалка се гаври с Великден, „гарнира” най-милото си с яйце (Брутална снимка)

Уникална гавра с Великден се позволи плеймейтката Дениз Хайрула. Бившата любовница на Христо Сираков, по-известен като Стоте манекенки се снима чисто гола, като прикри най-милото си с великденско яйце, видя HotArena.

Денис се чекне с чорапогащник тип широка рибарска мрежа. На главата си има маска с плейбойски ушички. Най-смущаващото е, че по този начин тя честити християнския празник в социалната мрежа Instagram. Мацката е поставила хаштаг „Честит Великден” и „Великденско зайче”. Трябва да се отбележи, че яйцето е от популярна марка шоколади предназначени за деца, но е изрисувано с великденски мотиви. Снимката щеше да бъде съвсем порнографска ако Хайрула не бе прикрила детородния си орган с детското лакомство.

„Висша форма на простотия”, \"Може ли такова неуважение” са само част от коментарите на погнусени последователи на еротичната моделка. Пред „България Днес” плеймейтката обяснява случая така:

„Само искам да попитам, каква е разликата между великденския заек и Снежанка, която се появява на Коледа - другият светъл християнски празник. Защо никой не се сърди на секси снежанките? И какво общо има шоколадовото яйце с червеното, характерно за Великден яйце, освен че е яйце?”, коментира 25-годишната Хайрула.

11 Коментара

Не е

преди 4 години

Ни и е най милотощом го дава на дъртия

Коментирай

Levent

преди 4 години

Абе дееба и гладния, помашки мърсол!Чувам,че Ицата и спрял парите за хляб и салам(Камчия) докъто не му направи федерос със изсмукване..... Какво да очакваш от парцал дето си продава вмирисаната, проскубана катерица за 7,50 на час!!...

Коментирай

Хахаххахахх

преди 4 години

Хаххахах евала за коментарът! Почти се напиках от смях!:))))))))

Коментирай

Ич ми не е...

преди 4 години

Всичко друго може да и е мило Ама зайовината със сигурност не е... Няма как да я даваш за обществено ползване с минимална такса вход равносилна на цената на шарена карелия,но пък както се вика къде не си хвърлил 5лв. Дали на лицето дали на тези "чиворчета" наречени цицки, абе все едно да има обмяна да валута и семена течност...

Коментирай

.....

преди 4 години

Тя е мюсулманка.Сега за Рамазана да се облече като оФца/каквато си е/да си сложи рога на коч на най-милото си,да направи снимка и да я публикува.

Коментирай

Евала

преди 4 години

Тая поне е открита и се раздава! Евала на такива мацки. Не крият нико и се забавляват...Пък който иска запозванства си е друга работа

Коментирай

Ддд

преди 4 години

Отврат..

Коментирай

шиес

преди 4 години

Арна си е мацката ама е сгрешила този път, случва се, колкото и да си готина не се снимаш така за Великден никога

Коментирай

Проста помачашка овца

преди 4 години

Малоумната помакиня да си покаже обривите и на Рамадана и да го честити пак по съия начин. После да се прибере при родата високопланински джентълмени да видим как ще я посрещнат.

Коментирай

Браво

преди 4 години

Тя поне не крие, че е палава... Нека се забавлява!!! Няма какво да я плюете! Оная и работа си е нейна и ще си прави каквото иска с нея. Не е като ония боклуци дето все се правят на работещи, помагащи и т.н. Браво на момичето

Коментирай

?

преди 3 години

А къде са и циците? Тези лепенки не са и нужни хахахх!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.