Братът на Стоичков пак сам! На жената, с която живееше й писнало да го издържа (Подробности и СНИМКА)

https://hotarena.net/laifstail/bratat-na-stoichkov-pak-sam-na-jenata-s-koiato-jiveeshe-i-pisnalo-da-go-izdarja HotArena.net
Братът на Стоичков пак сам! На жената, с която живееше й писнало да го издържа (Подробности и СНИМКА)

Какво се случва с брата на футболната легенда Христо Стоичков?

Само преди няколко дни бившият футболист на Беласица Петрич – Цанко Стоичков се похвали, че е открил любовта на живота си. Той дори публикува снимки с изгората си в социалните мрежи.  От близо година и половина Цанко живеел на семейни начала с пловдивската нотариуска Соня Аспарухова, издадоха техни съграждани.

Сега обаче Стоичков ошашави последователите си, споделяйки снимка, на която е сам, а към нея е добавил “Ерген човека”. По всичко личи,че няма късмет и успех нито в професионален план, нито в личния си живот.

Освен, че живее в сянката на известния си брат, Цанко не може да намери своя път. Вече има един развод зад гърба си. Каква е причината да се раздели и с нотариуската не става ясно. Говори се, че тя си е събрала багажа и се изнесла от жилището му в Пловдив, тъй като й писнало да го издържа и да го носи на гърба си.

8 Коментара

бееее,

преди 3 години

Не разбирам защо ни пробутвате този безделник.

Коментирай

ПФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ

преди 3 години

Аз пък не разбирам как може да не си знаеш парите и да не помагаш на брат си. Иначе "гуем " се пише футбалера. Такива случаи само тук могат да се видят.

Коментирай

......па

преди 3 години

Брат му не е непълнолетен за да му помага.Достатъчно е голям, да работи и да се издържа.Никой не е длъжен да хрантути мързеливите си роднини.

Коментирай

ПФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ

преди 3 години

Не е длъжен, но тук говорим за единствения му брат, не за петия му братовчед. Не си представям аз да съм милионерка с няколко имения, а сестра ми да живее в панелка, Преди години Ицо май се беше изпокарал и с майка си за пари, та я беше изоставил и нея. Ама то всичко се връща де. Някой ден и той ще е изоставен.

Коментирай

Надя

преди 3 години

Никой на никого не е длъжен!! И в този случай е така. И милиони да има Стоичков за разлика от дузина олигарси и пишман бизнесмени си е заслужил парите.! Има чест има достойнсво! Четем клюката,но и да се анализира може. Кой знае колко е помагал на близки,роднини приятели, нуждаещи се? Само Стоичков знае. Брат му е имал и помощ и време да се докаже. Ами когато не знае какво да прави с парите, Стоичков ли да мисли? Здрав и силен мъж,да се грижи за себе си. Но проблемът сигурно е в неговият инфалитет,егоизъм и комплекс за малоценност.

Коментирай

Мария

преди 3 години

Това не е ли майка му ?

Коментирай

Разбирача

преди 3 години

Да си размърда сухия задника и да си намери работа или си пази болното сърчице. Скоро и майка му ще го изхвърли от вкъщи. ИЦО поне прослави България

Коментирай

Разбирача

преди 3 години

Глад само глад за нещасника

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.