Бременна ли е Николета? Намекна за „малко ангелче, бебе момченце”

https://hotarena.net/laifstail/bremenna-li-e-nikoleta-namekna-za-malko-angelche-bebe-momchence HotArena.net
Бременна ли е Николета? Намекна за „малко ангелче, бебе момченце”

Николета Лозанова иска второ дете, това призна самата тя в профила си в социалните мрежи, видя HotArena. 

Половинката на вратаря Ники Михайлов разкри, че единственото нещо, за което мечтая, е бебе. На въпрос от почитател какво иска от живота, Николета беше категорична: \"Мое малко ангелче, бебе момченце”.

Отговорът на плеймейтката шокира феновете, които дори предполагат, че тя в момента е бременна. Николета написа също, че готви изненада съвсем скоро, което съвсем завихри слуховете за бъдещ наследник на Ники М. Бившата водеща е в изолация заедно с любимия си и дъщеря си Никол, която е плод на брака й с Валери Божинов. Николета напоследък  споделя по-лични моменти и си позволява да разкрива мистерията около ежедневието си в изолация.

От публикациите в Инстаграм става ясно, че Ники Михайлов е изключително отговорен към грижите за осем годишната Никол. Макар да не й е баща, футболистът се грижи за момиченцето като за свое дете.  Ники често играе карти с Никол, дори й позволява да му бие шамарчета при загуба. Николета  тежко преживява периода на забрана за пътуване.

Сексапилната моделка не може да прежали липсата на полети и страда за любимия си град Милано.  Николета сподели, че при първа възможност ще започне да обикалят света,  пише „България Днес”.

16 Коментара

Мария

преди 3 години

ДОСТА Е НАПЪЛНЯЛА,ТАКА,,,,ЧЕ МОЖЕ И ДА Е.

Коментирай

Лъжииии

преди 3 години

Пълни глупости,бременна е друг път,само се чуди каква простотия да измисли да се пише за нея,а вие за пореден път ме изумихте с олигофрения - "мистерията около изолацията й",на кой му пука за тая проститутка

Коментирай

George1

преди 3 години

Тая тъпа черна селяндурка пак е платила с парите на малката перука за реклама.

Коментирай

1

преди 3 години

Май сте забравили как Михайлов като беше с Алисия как гледаше малкия Валери, и с него се занимаваше. Къде ли не го завел, че сега същата работа.

Коментирай

Ева

преди 3 години

МИХАЙЛОВ Е ДЕТЕГЛЕДАЧКАТА НА БОЖИНОВСКИТЕ ДЕЦА.

Коментирай

ПФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ

преди 3 години

Тая като няма с какво друго да влезе в жълтите сайтове сама си пуска слуха, че е бременна. После сама си го опровергава. Е.а си шизофреничката. Липсват й не екскурзиите, а това че не може да заработва като ескорт. Полети няма да има до края на годината, каквото заработила, заработила.

Коментирай

Баба Генка

преди 3 години

Я съм проста баба селска, затуй имам въпрос. Таз Николета слон ли е, оти от 2 години все е бременна?

Коментирай

хахахаха ахахахахах

преди 3 години

Хахахахха хахахаххах хахахахахах

Коментирай

оф

преди 3 години

Голям резил е тази госпожа, но иначе и е време. Михайлов какво чакаш, майка и иска да те ожини, тя да я забремениш.

Коментирай

неееее

преди 3 години

Тя по принцип си е широкоплеща , ниска и набита, постига некви резултати с луди диети.

Коментирай

Ама

преди 3 години

Жено спри се! Гадна си ! Само за сеир ставаш ! На живо си грозна и смешна всеки знае! Фотошопа ти е брат а лъжата майка! Караджовска селянка ! Тва плешивото го дръж , че друго няма! Долна, черничка женица с фалшива цица!

Коментирай

Николет

преди 3 години

Как не разбра , че си противна твоята слава само хейта я вдига ! Гнусна си на хората! Абе не те харесват! Защо се унижаваш жено черна и изкуствена??

Коментирай

omg

преди 3 години

Дано не ражда повече дебели кривозъби уроди като Никол. Джинса и е скапан, семката и е генетично повредена

Коментирай

Edno bebe niama da doprinese za poveche PR

преди 3 години

Nikoleta skoro niama da rodi, zashtoto razbra kolko vreme sled Nikolcheto i triabvashe da se vaztanovi ot izlishnite kilogrami. A i bebeto ne se vmestvashe niakak si v programata i ot zabavlenia i kuponi 9i rezultatat s Nikolche e nalitse- bezumno nvazpitano i debelo dete- tipichnoto gledano ot babi na selo bez roditelski kontrol). Nikolche ne i donese PR- at koito jelaeshe- da si kajem chestno, dete kato dete, ama ne behse ot sladihkite, taka, che i kakto i da go gizdeshe za spisanie - s dolce i Gabana i s Burberry's i s philipp plein, samo podchertavashe lipsata mu na krasota, za ujas na fenovete i koito samo ohkaha i ahkaha kak shte rodi nai- perfektono bebe, shtoto nali togava oshte se zablujdavashe, che bila estestveno krasiva, bez NIII'kvi korektsii. da, da ama drug pat.

Коментирай

а,моля,моля

преди 3 години

А, моля,моля ама Михайлов трябва първо да изгледа детето на Божинов. Първо беше Валерко, сега Николче. Валери трябва да му дава пари и на него след като прибра Николета хахахахахахаха. Иначе лъжа няма, не е първа младост жената нормално е да го напъва, вече и е време.

Коментирай

йойо

преди 3 години

първия ебал НИколчето ще е Михаля. А може и да я ебе барабар с майка й нали са курви хаха

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.