Бременната Николета Маданска набива сладко, без да й пука за фигурата

https://hotarena.net/az-jenata/bremennata-nikoleta-madanska-nabiva-sladko-bez-da-i-puka-za-figurata HotArena.net
Бременната Николета Маданска набива сладко, без да й пука за фигурата
Бременната половинка на Венелин Петков – Николета Маданска, вече е в края на четвъртия месец, а коремът й расте с всеки изминал ден.

Чаровната блондинка споделила пред хора от обкръжението си, че често й се дояжда сладко и по цял ден набива вафли, шоколади и бонбони. Тя не се ограничава и хапва каквото й се иска, без да се притеснява за фигурата си.

Бъдещите родители все още не знаят пола на бебето. За име са измислили няколко варианта, а окончателния ще изберат след раждането, пише Уикенд.

3 Коментара

Надя

преди 3 години

Моята съседка е бременна и тя яде много сладко. Това че някой се появява на екран,не означава,че ще му следим 9 мес. бременноста.

Коментирай

s

преди 3 години

Сладко - значи момиче ( не е правило, но в общия случай). Ще видим.

Коментирай

b

преди 3 години

e, az sam izkliuchenie. Na men mi se povdigashe ot vsichko sladko. A po princip mnogo mnogo obicham sladichko. No prez tsialata bremennost ne mojeh da pogledna sladko.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.