Брендо вдига тайна сватба (Предрешени ченгета дебнат на тържеството)

https://hotarena.net/laifstail/brendo-vdiga-taina-svatba HotArena.net
Брендо вдига тайна сватба (Предрешени ченгета дебнат на тържеството)
Кокаиновият крал Евелин Банев-Брендо вдига сватба, научи HotArena. По-голямата му щерка Александра се готви да мине под венчило само година, след като се сгоди на остров Миконос. Брендо обаче щял да пропусне събитието, което в разгара на лятото ще събере родния хайлайф при пълна конспирация.

Издирваният с червена бюлетина от Интерпол гангстер има присъди у нас, Италия и Румъния и според криминалисти едва ли щял да рискува свободата си само, за да отведе дъщеря си до олтара. Александра разпратила покани на около стотина гости. Изненадата на близките й била огромна, тъй като на сватбената картичка липсвали дата, място и час на венчавката, разкриха получили необичайната покана гости. От съображения те щели да им бъдат съобщени допълнително. Така младоженците и техните семейства се надявали да избегнат не само щракването на белезниците за Брендо от цивилни полицаи, но и любопитните папараци. Александра и бъдещият й съпруг очаквали да се появят предрешени като гости полицаи, затова за всеки случай подсигурили сватбения купон с множество охранители.

Бъдещият зет на Брендо толкова се притеснявал да не се прочуе покрай неговото криминално минало, че настоявал Александра да изтрие общите им снимки в социалните мрежи. Наскоро тя се похвали, че годеникът й я изненадал с романтично и нестандартно преживяване. Той украсил дома им с балони, на които закачил снимки от екскурзиите и общите им романтични моменти.

Бъдещата младоженка Александра работи като продуцент в Би Ти Ви. По-голямата щерка на Брендо се труди от няколко месеца в „Шоуто на Николаос Цитиридис”, където се грижи за всичко, което се случва преди и по време на снимките на забавното предаване. Александра завършила журналистика в Лондон, а след това се пробва да пробие в модния бранш. След като начинанието й удари на камък, тя отпраши зад океана, за да кара стаж в американски медии.

Освен че татко й няма да присъства в най-щастливия миг в живота й, щастието на Александра няма да е пълно и по други причини. От няколко години поискане на Комисията за придобиване на незаконно имущество КП КОНПИ са запорирани десетки сметки на фамилията с финанси за 22 млн. лв. Заедно с безследно изчезналия Брендо, по делото са погнати бившата му съпруга и майка на двете му щерки Моника Добринова, самата Александра и доведеният му брат Симо Карайчев. Моника бе оправдана по делото за участие в престъпната група на Брендо, за която той получи 6-годишна присъда у нас. Банев изчезна безследно преди да попадне зад решетките. Докато бе в неизвестност, през септември 2017 г. Италия потвърди 20-годишната му присъда за трафик на кокаин от Южна Америка към страната на ботуша. По същото време той получи 10 години затвор в Румъния за продажба на 50 кг. кокаин на агент под прикритие, писа Уикенд.

По-малката му дъщеря Лара не стана клиент на Темида и бе пощадена, тъй като е непълнолетна. От няколко години тя е щастливо обвързана и заедно с приятеля й Тома често пътуват до екзотични кътчета по света. С пътуванията си тя се опитва да забрави за кошмара, който преживя като 10-годишно дете. През 2013 г. хлапето бе отвлечено пред дома й и прекара цели 50 дни в плен, а Брендо плати откуп за свободата й. Така и не се разбра каква сума са поискали похитителите, но по неофициална информация родителите й са броили 5 млн. евро, за да пуснат дъщеря им невредима.

Малко след освобождаването й майка й Моника призна, че Лара още сънува кошмари. Брендо обаче я изпрати в Лондон, за да учи в английската гимназия „Кинг Едуард”. Единствено десетките гардове, които продължавали да я охраняват, й напомняли за преживения кошмар като пленница.

 

3 Коментара

Нека да са щастливи

преди 3 години

Тя както няма общо с делата на баща си, не може да има проблем

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Ами ако всички тези купончета и вещи са финансирани с мръсни пари от мръсен бизнес, частично откраднати от народа или спечелени на гърба на здравето на хиляди хора, то мисля, че всеки, който участва в този маскарад и се наслаждава на скъпите кървави блага е виновен.

Коментирай

да

преди 3 години

Това е истината.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.