Брутален скандал: Андреа изля цялата си злоба върху щерката на Глория (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/brutalen-skandal-andrea-izlia-cialata-si-zloba-varhu-shterkata-na-gloriia HotArena.net
Брутален скандал: Андреа изля цялата си злоба върху щерката на Глория (Снимки)

Грозен конфликт разтърси музикалните среди и напомни колко жестоки могат да бъдат фолк-певачките, за да се отърват конкуренцията. Андреа, което вече страни от лекия жанр, влезе сблъсък с щерката на Глория – Симона.

Случката се разиграла преди дни, когато ексизгората на Кубрат Пулев била на участие на по-младата си колежка и я помолила да й даде микрофона, за да попее малко. Симона отказала, а Андрей се прибира бясна у дома и излива гнева си в мрежата, пише „България Днес“.

\"Майка ти е велика певица. Започни да се учиш...bytheway (между другото) нямаше да те засенча! Не знам защо толкова се притесни\" - написа Андреа на шльокавица и с правописна грешка. Блондинката явно не е научила в училище, че \"не знам\" се пише отделно, за разлика от \"неграмотен\". Андреа продължи с критиката към дъщерята на Глория.

\"Симона Загорова, благодаря за професионализма. Поисках да иСпея нещо на живо, но ти грабна микрофона от устата ми и ми доказа първокласна колегиалност #възпитание\" - допълни сапаревобанската блондинка, която не счита за нужно да използва запетайки. (Вижте оригиналния правопис в галерията).

13 Коментара

o

преди 2 години

Божееее.... Колко ниско пада! Какво толкова е станало? Момичето е било на работа, професионализъм не е да подадеш микрофона на другиго и да го оставиш той да върши работата, за която си взел пари. А и защо да се чувстваш длъжна да даваш микрофона на някого, при условие, че не ти идва отвътре и нямаш желание? Откъде накъде? Непременно трябва да изпъкне, да я забележат и видят където и да отиде. Като си на свое участие, ще пееш ти и ти ще си центъра на вниманието, Теодорке. Никой не е длъжен да споделя вниманието, работата и сцената си с теб по задължение, само за да не нарани крехките ти чувства. Голяма жена си! И е срамота с твоите 34 години да правиш грешки от такъв тип. Уж претендираш, че четеш. Личи си...

Коментирай

1

преди 2 години

Не бих отстъпил микрофона от хигиена гледна точка! Не виждам нищо нередно в това

Коментирай

rf

преди 2 години

Тая си мисли, че всеки е длъжен да я харесва и да й играе по свирката, дори да няма желание, само за да не изглежда зле в очите й. Как не!

Коментирай

Ann

преди 2 години

Споко! И да искаш няма как да засенчиш Симона

Коментирай

нина

преди 2 години

Андрея, се казва Тодорка всъщност!?

Коментирай

ха ха Хо

преди 2 години

Тази жалка женица отдавна е загунила връзка с действителността.

Коментирай

Явор

преди 2 години

А бе тая що пише като манталка бе? Хем на шльокавица, хем неграмотно

Коментирай

.

преди 2 години

Андреа се чуди как да създаде скандал че да св шуми около нея,психично болна,затова Симона дори не я отрази,за разлика от Тодорка,Симона е непукист,обича себе си и няма слаби нерви и разклатена психика

Коментирай

Нев

преди 2 години

Андреа е жалка,нещастна и объркана до мозъка но костите си.Има нужда от истински приятели и помощ от психиатър.Даже не е смешно вече,направо страшно.Дано се оправи!

Коментирай

Магдалена

преди 2 години

Тая свиня пак си търси 5 мин слава на чужд гръб но Симона никога няма да и падне на нивото

Коментирай

Златка

преди 2 години

Зае*би за какво са се скарали, снимката на Андреа в “жакузиту” е нещо сбъркана. В ханша е така фотошопирана, че направо фрапиращо, нещо крака ѝ не се връзва, липсва, незнам какво е ставало с тази снимка, но е кофти

Коментирай

......па

преди 2 години

Това не е реалната Андрешка,това е анимираната и вталена версия с променена физиономия каквато тя иска да е но никога няма да бъде.

Коментирай

Ина

преди 2 години

Андреа ми беше станала много симпатична, след като я гледах в онова интерню, в което разказваше за Кубрат и как се е разболяла. Обаче снощи специално погледнах в Инстаграм и съм тотално потресена. Особено онова видео в басейна, където е с черния бански с ръкавите - седиш, гледаш, мигаш тъпо и се питаш "Защо го прави???"

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.