Брутално: Мутрата Слави предлага на омъжена рецепционистка да се качи в стаята му и да го забавлява в 3 часа сутринта, а после я псува като каруцар (Всичко за скандала)

https://hotarena.net/pod-pricel/brutalno-mutrata-slavi-predlaga-na-omajena-recepcionistka-da-se-kachi-v-staiata-mu-i-da-go-zabavliava-v-3-chasa-sutrinta-a-posle-ia-psuva-kato-karucar HotArena.net
Брутално: Мутрата Слави предлага на омъжена рецепционистка да се качи в стаята му и да го забавлява в 3 часа сутринта, а после я псува като каруцар  (Всичко за скандала)

„Хора като Слави Трифонов, нямат място в политиката.“ Това пише в сигнал до Narod.bg жител на Хасково, който възмутен разказва гнусна история с шоумена, случила се в града през 2009 година.

„Зад образа, който Дългия се опитва да наложи от кабеларката си – на човек загрижен за добруването на българския народ, всъщност се крие един арогантен тип, който се интересува само от собственото си его. Политическите му амбиции са устремени единствено към хранилката, която политиката може да му осигури“, пише читателят.

В подкрепа на думите си той разказва , как през 2009г. Слави по най-просташки и брутален начин е предлагал секс на рецепционистка от хотела, в който той и „Ку-ку бенд „ били отседнали преди концерт в Хасково.

Щом се настанили, Трифонов поискал телефонния номер на служителката на рецепцията, под предлог, че ако той или някой от екипа му имат нужда от нещо, ще може да се реагира по-бързо.

Цялата брутална история четете ТУК!

 

8 Коментара

Ха

преди 3 години

Няма начин да не е било така, в същия хотел Б Б си беше харесал пиколото!Сега му е охрана-проверете!

Коментирай

1

преди 3 години

Hot arena,ma moj li takiva gluposti i manipulacii...to tova e nishtoooo....na feis bez snimka ejesedmichno maje si izprashtat fiziologiqta...shte vi zamolq da ne si obijdate malkoto chetqshti vi sas statiq ot predi 12 godini...da moje da i e poiskal nomera i tvarde vazmojno e da i se e razvikal....sled kato vsichki sme nsqsno s kachestvoto na obslujvane v bg;))))

Коментирай

tufy

преди 3 години

В препратката от другата статия пише "Заявила му, че в момента е със съпруга си и с децата и няма как да удовлетвори мераците му", т.е. ако не е била с мъжа си и с децата е щяла до отиде, така ли =)))) Логичноооо А тва че тя е тъпа п*тка е пределно ясно щом си е дала личния, а не служебния телефон. Дето са казали хората "обяснявай после че нямаш сестра"

Коментирай

Георги

преди 3 години

Смятъй колко долно падат герберските тролове аххахххх вие сте на финалната права ама само вие не го виждате това!!

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Без значение дали е истина или не. Изхабени лица като Слави нямат място в политиката. Да си стои там в неговата псевдотелевизия и да не ни занимава с неговото присъстиве. Слави е поредният Костов, Царевич, Бойко, Бареков, Марешки, които само идват, смучат и нищо не правят.

Коментирай

s

преди 3 години

Още през 90те съм чувала подобни истории с него от приятелка. За Варна става дума. В бар са, той идва да я сваля, още не е баш голямата работа и се държи по-народно. Но пак маниера му е същия - грубовато сваляне тип Аз съм най-големия и готин пич, ако не дойдеш с мен, значи си загубенячка. И това е по мек начин описано. Лошо няма, де. Просто да не беше така груб и унижаващ.

Коментирай

Сещайте се

преди 3 години

Аз пък знам една история от Бургас.Сегашният с още един смешник в хотел на олигарси.Проститутки.Да, ама единият си плаща, а другия сещай се по мутренски се е скатал...

Коментирай

s

преди 3 години

Ами тези проститутки или момичета да пишат тука, да разкажат подробности от 1во лице. Вероятно сега той кара която и да е с него за колкото и време, да подписва договор за дискретност, като в 50 shades grey, но в далечното минало не е било така. Тогава са вървели заплахите или нищо, да се сещат сами.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.