Цеца Величкович влюбена, хлътна до уши (Няма да повярвате, кое е новото й гадже)

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/ceca-velichkovich-vliubena-hlatna-do-ushi HotArena.net
Цеца Величкович влюбена, хлътна до уши (Няма да повярвате, кое е новото й гадже)

Цеца Величкович е влюбена и то до уши. Изпълнителката използва 16-та годишнина на съпруга си Аркан, за да представи гаджето си, видя HotArena.

От няколко години изпълнителката има връзка с десетилетия по-младия от нея Александър Йовович. Двамата се срещали тайно в апартамент в Белград, където прекарват доста време.

Той е на 26 години и има успешна кариера в Сърбия и чужбина. Тайно се срещат в апартамента му на Звездара в Белград от няколко години. След като се впуснал във връзка с певицата, манекенът изгонил наемателите от апартамента си, за да прекара нощта с Цеца, пише сръбски „Куриер“.


Журналистите от медията посетили любовното гнездо. Те звъннали и на домофона, но никой не отговорил. Един приятел на манекена, който е добре запознат в неговата връзка с фолк певицата, разказал за тяхната тайна афера. 


Александър получи като подарък от леля си апартамента Тя полудя, когато и казаха, че той е отказал да го отдава под наем. Но без значение колко се противопоставяше, той направи, каквото си е наумил и тук се срещаха тайно със Светлана Ражнатович /Цеца/.“

 Той настоявал да се срещат в апартамента, защото съседите не се познават помежду си. \"Въпреки че във вилата на Цеца той е добре дошъл, защото децата й Велко и Анастасия, както и сестра й, и родителите й го приеха, понякога е нужно да се усамотят и да се насладят на любовта си. Този апартамент е идеален за тях“, казва още източника.

Двамата се появиха преди около седмица публично като двойка и за първи път афишираха любовта си. Скандалът избухна с пълна сила.

7 Коментара

666

преди 8 години

Ceca e mnogo sexy dama unikalnen MILF

Коментирай

!

преди 8 години

Въпреки разликата изгреждат супер един до друг, а на този и аз не бих простила :)

Коментирай

666

преди 8 години

A ti na kolko godini si mili4ka :)

Коментирай

!

преди 8 години

Малко по-млада съм от нея с няколко години миличък :)

Коментирай

666

преди 8 години

4udesno zna4i si istinska dama :) [email protected] drasni mi obi4am da kontaktuvam s interesni dami ;) ne sam semeen spoko :)) pozdraviii

Коментирай

опс

преди 8 години

Това, ако е в България ще ги О–серем и О-плюем до 99-то коляно. А, Цеца макар и изглеждаща добре на снимки в действителност сме я виждали и не е това, което е на снимка, си е в напреднала възраст. Така че, тези дето плюят БГ "звездите"с няколко години разлика , нека се замислят кои са всъщност?! И как в същият момент одобряват връзка с няколко десетилетия повече? Това се нарича педофилия, а не 4-5 години разлика. Но, както се казва... "щом се обичат младите, да се вземат!'

Коментирай

666

преди 8 години

42 godini e naprednala vazrast!?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.