Цеци Красимирова изригна: Не искам Ивайла Бакалова и Азис на сватбата ми! Ще присъстват само хора, които обичам!

https://hotarena.net/pod-pricel/ceci-krasimirova-izrigna-ne-iskam-ivaila-bakalova-i-azis-na-svatbata-mi-shte-prisastvat-samo-hora-koito-obicham HotArena.net
Цеци Красимирова изригна: Не искам Ивайла Бакалова и Азис на сватбата ми! Ще присъстват само хора, които обичам!

Цеци Красимирова рядко се обяснява пред медиите, но този път се оказа, че е засегната от някои спекулации относно сватбата й и се наложи да отрече някои грешни сведения, узна HotArena.

 

Мис България Ивайла Бакалова и фолк певецът Азис бяха уж сред сигурните хора, които ще присъстват на пищната сватба на Цеци с мултимилионера от САЩ Майкъл Стумейтис на 12 май. Красимирова отрича и дори ясно показа, че не ги иска близо до себе си.

 

Скъпи приятели, в последно време в българската преса и в онлайн пространството излезе информация във връзка с предстоящото ми сватбено тържество, която определено не отговаря на истината. С настоящето обръщение към вас искам категорично да заявя, че на моята сватба няма да присъстват лица, които не са сред поканените. Визирам написаното от много медии, че сред гостите ще бъдат Азис и Ивайла Бакалова. Най-красивият и емоционален ден в живота ми ще споделя единствено с хората, които истински обичам и с тези, които са до мен през всичките години. Убедена съм, че някои от вас са били подведени в желанието си да информират своята аудитория, но важно е да се учим от грешките си и да умеем да се извиняваме.

 

За мен е важно на бял свят да излезе истината, защото винаги съм искала да споделям това, което мисля, по начина, по който искам, и по който съм възпитавана. В навечерието на пролетта лично аз се чувствам заредена с нови сили и енергия, и гледам смело напред заедно с любимите ми хора. Благодаря Ви за разбирането и искам да пожелая на всички да бъдете здрави и обичани“, цитира Hotnews.bg.

 

И HotArena се учуди какво ще прави Ивайла на сватбата на Цеци, след като сестра й Божидара е имала страстен романс с бъдещия й съпруг Майкъл. Божидара и Струмейтис се запознали покрай връзката му с Красимирова, а в момента, в който се разделили, страстта между тях пламнала. Оттогава двете не си говорят.

 

В миналото бъдещата булка бе близка и с краля на поп фолка Азис, но поради каква причина днес не поддържат отношения, не става ясно.

6 Коментара

Ужас

преди 5 години

Два вълка Едни от най-красивите българки Същото очаква и Алис куини, моники добринови ипрочее

Коментирай

Мутреси!

преди 5 години

Ето ги вампирите,издигнати от мутрите!Фалшиви и в червата!Странно защо Цура не иска Азис на сватбата си,тя беше преди години шаферка на сватбата му с Китаеца,участваше в неговите клипове.

Коментирай

Баба ЦЕЦА да не и знае много устата!

преди 5 години

И да бяхме поканени пак нямаше да отидем !

Коментирай

Зизи

преди 5 години

Както била възпитана възпитаните жени не ходят с женени мъже да им харчат парите а работят и имат семейства и не женят за изхабени остаряли чичоци не е ясно кой я е обявил за хубава тази вълчица с аморално поведение

Коментирай

T

преди 5 години

Имайки предвид че бъдещият младоженец я беше заряза заради сестрата на Бакалова, съвсем нормално е да не я покани. Азис е винаги най-добър приятел с Бакалова, така че и той отпада. Да видим дали ще покани и Кристина Милева, тъй като май я надуши, че и тя се бута на Биг Майк. Е, тъжен свят, едно приятелство не могат да имат тези жени от болни интереси.

Коментирай

OhBoh

преди 5 години

В западна Европа мъжете са доста разкрепостени и почти всички минимум са бисексуални, особено богатите,които си имат всичко и искат да опитат нещо ново и извратено. Имайки предвид,че Божидара е лесбийка...смятайте колко извратен е този мъж. Явно Цеца си знае стоката и не е поканила хората с освободено поведение. За пустите му пари един Бог знае Цеца на какви извращения е подлагана от този мъж...мислите ли,че Цеца е неземна красавица и това е причината за сватбата...поредната секс играчка...докато се появи някоя нова с по-добри умения.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.