Цецо от „Игри на волята“ влюбен до уши в участничка от „Амазонките“

16 Септември 2023, 10:20


 Любов е пламнала в „Игри на волята", пише  „България днес".

 

Още в първите дни на шоуто, което се снима през лятото, Цветелин е луднал по една от дамите от племето на „Амазонките". 3а това издаде и един от лидерите на „Гладиаторите" Пеньо Гатевски, или просто Гатьо. В епизода излъчен преди няколко дни, личният охранител призна, че човек от племето му е хлътнал по една от дамите.

 

„Цецо е метнал око на една от „Амазонките". Няма да издавам обаче повече", каза с намигване към камерата Гатьо. Избраницата на „гладиатора" е красивата и млада Цвети. Тя е на 22 години. Цвети е световен шампион за 2021 година по калистеника. Мацката е самоука и е единствената жена в света, която може да изпълнява силови елементи за мъже Двамата ce xapecaлu още на кастингите на формата.

 

И Цецо, и Цвети, имат тежка съдба - губят родител. Майката на Станева почива, когато е едва на 6 г. 25-годишният предприемач Цветелин пък е загубил баща си - нещо, което преобръща живота му.

 

„Игри на волята" се слави като предаването, в което редица срещат голямата любов. Въпреки че шоуто не е тип „Ерrенът", не са двама или трима, които намират сродната си душа край арената. Миналата година най-добрата ни фигуристка Александра Фейгин откри любовта точно в предаването. Докато течаха снимките, спортистката се залюби с плувеца Георги. Двамата още са заедно, а връзката им постоянно се задълбочава.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди 2 седмици
0
За това пишете,но не пишете,че Пеньо станА вече Амазоньо,и вече ще пее химна на амазонките :Диви,красиви,непобедими.Понеже много знае да командори, продукцията му наля ''акъл в разума'' да стане амазонка да се бие срещу ''братята му пичуите''
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
И двамата са хубави и способни!
преди 2 седмици
-1
Тая Вики сега ще изгони Цвети от амазонките, а ще вземе Цецо, щото е злобна и завистлива
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
gabi
преди 2 седмици
0
хубав той.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мм
преди 2 седмици
-4
Тая Цвети ако му прасне един токат на тоя Цецо ще го препарира
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени