Целуват ръка на Луна в манастир

https://hotarena.net/az-jenata/celuvat-raka-na-luna-v-manastir HotArena.net
Целуват ръка на Луна в манастир

\"Кръстена съм тук, в този манастир Манастир \"Св. първовърховни апостоли Петър и Павел\". Село Златар до град Шумен. Днес го посетих отново и се насладих на добродетелите, които не са напуснали всички духовни хора.Тук са моите корени и енергията , която ме тласка напред към същността , към Божия промисъл за моя път и индивидуалност ,която ще продължавам да реализирам заедно със всички Вас , защото Ние Ще Бъдем Единни , за да БреБъдеМ.\", Обяснява Луна, видя HotArena.


И показа как монахиня й целува ръка. Обикновено е обратното, ама нейсе, пише България днес. 

4 Коментара

??

преди 2 години

Нека не бъде коментар,а пожелание към читателите. Моля Ви ,нека бъдем човеци и не коментираме нечие поведение,изказване или действия ,които граничат с възможни нездравословни психологични отклонения. Когато не можем да помогнем по-добре да замълчим П.П. Монахинята е целунала ръката и защото в Библията е писано да се грижим за болните,да не се възгордяваме във вярата си,да сведем глава пред всичко живо с любов и смирение. По същата причина може да и измие и краката. Но /Луна/ не е на високо ниво за да го разбере.

Коментирай

777

преди 2 години

между църква и психодиспансер няма разлика

Коментирай

***

преди 2 години

Какви чувства предизвиква у вас тази снимка? Мъка, жалост, отвъщение, съжаление, презрение, ужас ?

Коментирай

ами,

преди 2 години

Погнуса,също като видя снимка на недоразумението Митьо Пищова.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.