Чалга дъщеря стана топ модел

https://hotarena.net/az-jenata/chalga-dashteria-stana-top-model HotArena.net
Чалга дъщеря стана топ модел

Дъщерята на Соня Немска следва наследничките на модните идоли на подиума. Рая–единствено дете на Янко Ваташки — Лудия и фолк певицата, от известно време се изявява като модел, научи HotArena.


Красавицата изгря в първата си професионална фотосесия и веднага прикова вниманието към себе си. Тийнейджърката позира като професионален модел, а мненията на всички са, че девойката има всички качества да се реализира на модния подиум.


В кадрите Рая сменя няколко визии, а коментарите са силно положителни.


Мечтата на Рая е да стане модел, дано има успех. Оказа се, че подготовката–грим, прическа, стил й носят голямо удоволствие”, разкрива гордата й майка.


Соня Немска сама разкри за новото поприще на детето си, като публикува кадрите в личната си страница във Фейсбук. Изпълнителката я сравни с дъщерята на Синди Крауфорд–Кая Гербер, а твърдението й не е лишено от истина.


Изненадващо обаче, Рая държи на уроците пред забавленията. „Много харесвам химията, макар всички да ми се чудят. Харесва ми да правя различни опити. Преди време бях мажоретка, но наблегнах на ученето и се отказах”, споделя още красавицата.


Момичето е плод на любовта между Соня Немска и Янко Ваташки–Лудия. Двамата се разделят докато детето е малко, а певицата неведнъж е споделяла, че мъжът й я е тормозел с настойчивостта си да не ходи по участия и е спирал кариерата й.


Двамата се разделят, когато проблемите му със закона се задълбочават. И до днес обаче, Соня Немска отказва да говори за връзката си с него или с мъжете след него.

„Всичките ми мъже станаха известни заради мен”, избухна преди време изпълнителката, с което сложи край на коментарите за връзките си.

10 Коментара

xaxaaaaaaaa

преди 6 години

И коя от двете момичета е чалга дъщерята,изглеждат абсолютно разлини!Ако не е наистина въпрос на грим и поза..............

Коментирай

Коко

преди 6 години

Дъщерята на Синди е на светлинни години от нашата мома!!!Нека не се излага въпросното момиче,вярвайки на мама,че става за модел!Изключено!!По-добре да вземе да си намери друго занимание,не да си губи времето с излишни илюзии...

Коментирай

:))))

преди 6 години

Грозноватото девойче с голямото чело в дясно е чалга дъщерята.

Коментирай

Observer

преди 6 години

Нерде Ямбол, нерде Стамбул...

Коментирай

е

преди 6 години

Хората са го написали - едната е дъщерята на Синди Крауфорд. Много е грозно да се говори лошо за дете, но майка й не й прави услуга като я възвисява така и й създава някакви фалшиви илюзии за добър външен вид, защото никой няма как да сметне това дете за красиво дори и на черно-бяла снимка. А пък при сравнението с дъщерята на Синди само още повече губи и още по-болна и зле изглежда - огромно несъразмерно чело, тотално липсващи свити устенца, липсваща браичка и изобщо кофти контур на лицето. Прилича на 45-годишна отрудена, огорчена и вкисната от живота жена, с вид на някоя лелка дето цял живот е бачкала като перачка или по фабриките за консерви. Защо така го лъжат детето, само за да му се подиграват хората!

Коментирай

Кремена

преди 6 години

няма как да стане модел, няма правилни черти . Засега е приятна , щото е млада , но като остарее няма да е така .Да си набляга на химията , защото моделството и без това е вятър работа и е до време . Нищо лично момиче , просто не ставаш за модел .Но пък ще имаш късмет в друго поприще

Коментирай

ина

преди 6 години

нека си го кажем...не става!

Коментирай

?

преди 6 години

От кога да се говори истината е лошо??? Къде видя дете?? Децата си играят, бе си показват задниците по фотосесии.

Коментирай

КОЙТО ТРЯБВА

преди 5 години

ЕЙ ЧЕ СТЕ ЗЛОБНИ И ПРОСТИ......СТАВА ЗА МОДЕЛ И ОЩЕ КАК.....И АКО ВИДИТЕ РАЯ НА ЖИВО , ЩЕ ВИ СТАНЕ ЯСНО ЗА КАКВО КРАСИВО И ЧАРОВНО МОМИЧЕ СТАВА ДУМА. АЗ ПЪК НЕ ХАРЕСВАМ НИТО ТАЯ ПЛОСКА КАЯ ,НИТО МАЙКА И СИНДИ МИНДИ.... РАЯ Е КЪДЕ КЪДЕ ПО-КРАСИВА ОТ НЕЯ....НО ДРУГАТА ИМА ХОЛИВУДСКА ИЗВЕСТНОСТ...А ВИЕ КРИТИКАРИ ЗА КАКО СТАВАТЕ ???? ДА ПИШЕТЕ ТУК АНОНИМНИ МИШКИ СМОТАНИ....

Коментирай

джеймз бонд

преди 5 години

очевидно има глад за проститутки щом ги взимат и с дефекти във външния вид

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.