Чалгарка насилена от гинеколог (Шокиращ разказ от първо лице)  

17 Ноември 2022, 13:04


Изнасилване в гинекологичния кабинет преживява сръбската музикална турбо фолкзвезда Драгана Стаменич, която се оплаква наред в медии и социални мрежи за инцидента, за да отмъсти на сексуално шавливия доктор, научиHotArena.

 

Певицата, която става популярна в западната ни съседка с участието си в риалити състезание, публикува и снимка на лекаря, за да е срамът пълен.

 

"Това е снимка на човека с инициали Р.М.,  който се опита да ме изнасили. Този мъж е лекар, специалист по гинекология“, започва разказа си Драгана. Гласовитата и привлекателна дама посочва, че гинекологът станал агресивен и сексуално натрапчив още когато тя влиза в кабинета.

 

"По време на прегледа той се опита да ме докосне по краката с думите: "Ти си прекрасна и красива жена. Трябва да бъда много нежен с теб". След това се облегна на мен с гениталиите си, опитвайки се да покаже какво има предвид. Извиках на няколко пъти, казвайки му да се отдалечи от мен, което той очевидно не взе на сериозно“, продължава разказа си чалгарката.

 

Тя твърдим че в края на прегледа докторът я прегърнал и насила я целунал като заедно с това я хванал за дупето.

 

През цялото време не спрял да й говори мръсотии и да обяснява колко е развълнуван от нея.

 

От кабинета Драгана се отправя директно към полицията, където разбира, че срещу доктора има подавани множество сигнали. По-късно разбира, че колегите на сексуално необуздания гинеколог също знаели за похожденията му, но никой нищо не е направил срещу неговите изцепки.

 

Разгневена, че докторът още практикува, вместо да гние в затвора, тя разказва в интернет за преживяното унижение. Изпълнителката моли феновете си да разпространят историята й, за да стигне до повече хора и подобни случаи да бъдат прекратени в бъдеще.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Венко
преди 2 седмици
-5
Докторра явно е сляп за този крокодил с огромния нос да се пъне. Грозница.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тодор П
преди 2 седмици
-4
Защо да съм болен мозък? Болен мозък е гореспоменатата певачка, която дори не съм чувал. Виждайки, че от самото начало има неадекватно отношение към нея, въпреки всичко остава докрай, вместо да вдигне във въздуха и доктор, и клиника и све! Не да ми седи като Дева Мария там половин час разкрачена и после да търси евтина слава... Е, в това успя - вече знам, че съществува на този свят!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Диа
преди 2 седмици
0
Ужас. Не пожелавам на никой подобна случка. Този “доктор” трябва моментално са бъде изхвърлен като мръсен парцал , уволнен дисциплинарно, да му се прекъснат правата завинаги и да бъде осъден на затвор.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Явор
преди 2 седмици
-5
Тодоре, болен мозък.. надявам се да имаш дъщеря един ден, да видиш как бързо ще запееш друга песен, олигофрен
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тодор П
преди 2 седмици
-8
Язък... Ако беше некой млад левент, току що завършил, нямаше да може да те изгони от кабинета.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени