Чалгарката Лидия на бал (Протежето на Галин вдигна луд купон със съучениците си)

https://hotarena.net/laifstail/chalgarkata-lidiia-na-bal HotArena.net
Чалгарката Лидия на бал (Протежето на Галин вдигна луд купон със съучениците си)
В парти за абитуриентския си бал се впусна една от най-обсъжданите родни фолкпевици, узна HotArena.


19-годишната Лидия, която по-рано тази година си намали дължината на носа, завърши бургаско училище. Въпреки препоръките на Министерството на образованието Лидия и съученичките й си спретнаха купон, на който присъстваха стотици души, а на моменти социалната дистанция беше мираж, разказват свидетели на тържеството.


Изненадващо на бала си фолкпевицата си появява в компанията на тайнствен младеж, който не е облечен официално като за празник, но стои неотлъчно до блондинката, която сравняват визуално с Галена и Преслава заради клъцнатия нос, а с някои клипове дори ги надминава по гледания в интернет.


Лидия залага за личния си празник на златиста рокля, която е с безкрайна цепка до тазобедрената й става. Косата й е бухнала, а обувките са на висок, така че младата госпожица да се извисява. Присъстващи на празника разкриват, че чалгарката е била много емоционална, смеела се на глас със съучениците си и участвала в традиционното отброяване до 12.


Фолкпевицата дебютира с появата си в музикалния телевизионен формат \"България търси талант\" през пролетта на 2012 г., когато е на 10 години. С изпълнението на песента на Бионсе – Listen (\"Слушай\"), става първият финалист в първия полуфинал на шоуто. Две години по-късно участва в музикалното състезание за млади изпълнители на Нова телевизия \"Големите надежди\", където се класира за полуфиналите.


Лидия е забелязана от музикалния продуцент и изпълнител Галин, който й предлага да работят заедно и през февруари излиза дебютното парче в чалгата – \"Няма да ми мине\". Песента достига над 1 000 000 гледания за два дни и поставя рекорд за най-гледаната музикална попфолк премиера в България, пише България днес.

9 Коментара

от калъпа

преди 3 години

Изрусена Преслава

Коментирай

:))))

преди 3 години

И двамцата на снимката са точно в униформата на простафелите у държавата.

Коментирай

Ужас

преди 3 години

Тази прическа все едно е от зората на чалгата-никакъв вкус и стил

Коментирай

Антония

преди 3 години

Косата изгорена до безабразие, "роклята" - 2 шала с ресни усукани. Ще излезе вярно, че в поп-фолка няма доход без спонсор.

Коментирай

Xaxa

преди 3 години

Ujas kakva pevica e tova urud gaden protivna pevica e za men koi q sloje da pei tapa prostitutka e za men

Коментирай

До всички коментиращи

преди 3 години

Не я защитавам но и вие със сигурност не сте били кралици на бала ви, до "Хаха" - първо да почете някой буквар после да се опитва да пише коментари

Коментирай

Blqk

преди 3 години

Моля те... Тази визия няма нищо общо с 2020 година. Как по дяволите е решила, че е окей?!?!?

Коментирай

Объркан

преди 3 години

Коя е тази? Лидия???, Галена???, Преслава???, Деси Цонева??? или някой член от Адъмс Фемили?!?

Коментирай

......па

преди 3 години

Поредна бройка от конвейра на кухолейките.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.