Чалгата на бунт: Ние сме изкупителната жертва! Заразата не тръгва от дискотеките!

https://hotarena.net/laifstail/chalgata-na-bunt-nie-sme-izkupitelnata-jertva-zarazata-ne-tragva-ot-diskotekite HotArena.net
Чалгата на бунт: Ние сме изкупителната жертва! Заразата не тръгва от дискотеките!

Артистите от най-слушания музикален бранш масово недоволство срещу крутите мерки за затваряне на дискотеките. И не вярват, че те ще бъдат затворени само за две седмици. В същото време естрадните изпълнители одобряват мерките, за да бъде преборена най-зловещата болест на 21-ви век - коронавирусна.

\"Ние сме изкупителна жертва! Не съм чул зараза да е тръгнала от дискотека“, негодува Галин пред „България Днес“.

Преди месец той поведе колегите си на протест на жълтите павета, когато дискотеките затвориха за първи път. Сега признава, че няма да се превърне в лидер на второ недоволство. Галин призовава да се дават финансови помощи на развлекателния бизнес - не на певците, а на барманите и сервитьорите и другите длъжности.

Самият той изкарал коронавирус. Последното нещо, което си мислил тогава е да отиде на дискотека. \"Така че който е болен, няма да отиде в заведение. Предполагам, че има хора които са доволни, че това нещо се случва и страдаме\",  казва Галин.

Още по гневен е Стамен Стаменов- DJ Стамен. Той е бесен от скорошните мерки а Българския лекарски съюз, че заведенията не трябва да работят. Мерките имат подкрепата на естрадната любимка  Тони Димитрова, но само ако са за две седмици и с тях се  редуцират заболелите.

„Ако затварянето на заведенията ще спре заразата, нека затворят, но само за две седмици, то ясно че няма как да си говори с маска в дискотеката. Мислите ми наистина са объркани, сега не знам какво да мисля.\", коментира Тони.

На противоположно мнение е нейната адашка Тони Дачева, която освен затруднения в работата си се грижи за дъщеря си Виктория, която е първокласничка. \"Не съм съгласна с мерките за дискотеки и барове, защото има и други институции, където заразата може да се пренася, а нашия бранш го отнася. Фактът, че ресторантите работят с намален капацитет и това означава, че е невъзможно да плащат пълния хонорар на един изпълнител\",  споделя певицата.

„За“ всички мерки е естрадната легенда Ваня Костова, която вярва, че вирус съществува и не е скептична спрямо все по-високите бройките заболели.

22 Коментара

hoi

преди 3 години

Уж не тръгвам от там, а той, галени, стораровци и тн бяха сред първите болни.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Моля ви затворете ги тези тъпанари някъде или им вземете микрофоните и телефоните. Не искам да ги гледам и да ги слушам повече. Досега се забавлявах с тях и им се надсмивах, но те преминават всякакви граници на тъпизъма. Не стига че разпространяват простотията сред хората с тяхната чалгафония, а сега искат и да ни разболяват. И едно лично обръчение към Галин. Галине, това че не си чувал нещо, не означава, че не съществува. По дискотеките особено хората не спазват дистанция, не носят маски, а заради алкохола и силната музика стоят близко един до друг и си дишат в главите. Абе Гальо, вие едно нормално правишо да не пушите на закрити места не може да спазите та камо ли на пяна глава да съблюдавате хигиенните концепти. Що се отнася до вашите пари. Не сте жизнено необходим бранш. В България хората живеят с много по-малко от вашето. Ако имахте малко сиво вещество, щяхте да се подготвите финансово за следващата криза. Календарите ви досега бяха пълни. Вие взмате на едно участие много повече от месечната заплата на един лекар, който е учил и практикувал 20 години, за да стои на фронта и да лекува дебили, които са св заразили във вашите дискотеки. Аман от простащина вече, повръща ми се!

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

... от месечната заплата на един лекар, който е учил и практикувал 20 години, за да стои на фронта и да лекува дебили, които са св заразили във вашите дискотеки. Аман от простащина вече, повръща ми се!

Коментирай

баста на чалгата

преди 3 години

Изчезнете бе Чалгавируси...

Коментирай

Клитор

преди 3 години

Галине, в цял свят първо дискотеките затвориха и забрана за консумация на алкохол наложиха след определен час, но пък той ме бил чувал... Ха ха ха!!

Коментирай

Минчев Е.

преди 3 години

Галинчо да не би да е изоставен от Благо Солов, та така реве?

Коментирай

селските пръчки

преди 3 години

мангал кючек нямат пари ,връщаите се по селата да пеете по бардаците от там излезнахте всичките чалгари

Коментирай

1

преди 3 години

вие сте най големия вирус....долна измет

Коментирай

??

преди 3 години

Били изкупителни жертви!!!.?? Ние сме жертвите,че бяхте допуснати да тровите и развращаеате младите с порнографска гротеска на музика. Със закон трябва да забранят чалгата. Нямсли пари,имали семейства и т.н. Ще работите каквото има . Чалгарията трябва да се измете!! Отвратителни наглетци

Коментирай

Антония

преди 3 години

Те първо да декларират всички бакшиши, пък после да се оплакват. И, наистина, всичките се изпоразболяха, ама иначе нямало проблем.

Коментирай

Тишо

преди 3 години

Тези малоумни отрепки отдавана трябваше да работят по селата от където са изпълзяли и да не тровят. Най голямата измет се събира там където пеят. Нали бяха болни , а не тръгвало от там те в библиотека ли се заразиха никога да не се явяват повече

Коментирай

Мария

преди 3 години

Каво ревът постоянно. Нали имат големи хонорари, не са ли спестили, след като се осигуряват имат право на обезщетение като всички, на борсата да се запишат.Не сте единствените които са без работа, вземете направете нещо друго. Търсят доброволци в болниците идете там. Пък може някой професор да ви осинови

Коментирай

Всички във вагони и надалече

преди 3 години

Не може ли, ей така както са се събрали тия изроди прости да ги натоварят всичките във вагони и да ги изпратят през 2 континента във 3-ти, поне.... Това съществено ще промени и "флората" и "фауната" на милата ни и изстрадала Родина!

Коментирай

23

преди 3 години

ВИП БОКЛУЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ

Коментирай

.s

преди 3 години

Колко истини, коментари и емоции насочени към тези бедни хорица. Ама забравяме тези които им дават баницата - Митко Пайнера и сие. Никой не иска тази музика и порно клипове, но постоянно ги набиват в кратуните на младите. С толкова пари, вече хич не им пука кой какво харесва или е добро за гледане и слушане.

Коментирай

Аз

преди 3 години

След като има пари за най-новите колекции на световни дизайнери и снимат клипове по 50 бона ,значи има и за черни дни!Да не се правят на изгладняли...

Коментирай

За вас мили чалгари !

преди 3 години

Простакът е кремък – корав и могъщ, простакът е демон без лик, весдесъщ. Акула на сухо, безкрил, а хвърчи. Удариш – на кухо простакът звучи. Простакът не чака, не знае предел и стига простакът до своята цел, защото простаци край него вървят и дават му знаци, и правят му път. Надкласов, безкласов, без род и съюз, но винаги касов, но винаги в плюс. Без ден да протакаш, дори да кърви война на простака до смърт обяви! За срам на Европа, на всичките нас, когато докопа в ръцете си власт, по-страшен от спина, по-жилав от рака, сега за сега се оказа простака

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Короната ни дава шанс завинаги да прогоним тази чалгарска промишленост от нашия живот и живота на нашите деца.

Коментирай

Талена

преди 3 години

Прости сте вие! Бедни мишки! Скоро пак ще сме на дискотека и ще ви пеем!!! Пари имаме !Бачкатори! Яжте вафли

Коментирай

весо фен

преди 3 години

мрете чалгари долни

Коментирай

Емилия Башур

преди 3 години

Мърши искам си 5000 лева ако ще и през трупове да ходя цървули

Коментирай

кольо

преди 3 години

скрий се чалгаропитек

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.