Черкезов стана заврян зет в Пловдив

06 Ноември 2022, 14:00


Черкезов от „Братя” стана заврян зет в Пловдив. Актьорът Дани Ангелов се е преместил при новата си булка под тепетата. Там тя ръководи добре развит салон за красота, а той пътува до София, когато има актьорски ангажименти в столицата. Децата на звездата от предишния му брак гостуват на двойката през почивните дни.

 

Дани Ангелов показа колко добре си изкарва в родния град на жена си, откакто живее при нея. Той сподели с феновете си в социалните мрежи клипове, от които се вижда как се разхожда край гребната база, радва се на шараните, които плуват във водата, и учи дъщеря си Дара как да кара ролкови кънки. От това става ясно, че момичето е било при баща си през неучебните дни около Деня на будителите – 1 ноември. Актьорът се похвали с каква любов го посрещат „двете любими жени” – дъщеря му и младата съпруга Петя, когато се връща в Пловдив след представления на спектакъла „Хъшове” на Александър Морфов в Народния театър. Дани Ангелов е в актьорския състав на култовото представление. За завръщането му в Пловдив неговата булка и дъщеря му били подготвили специален плакат, на който пише „Добре дошъл”. От това става ясно, че младата Петя се е грижила за Дара като втора майка, докато баща й е бил на работа. Явно в семейството цари младоженска идилия, а децата (или поне момичето) вече са свикнали с новата жена в сърцето на баща си.

Какво „Уикенд” писа, Дани Ангелов започна да пътува често към Пловдив в края на миналата година. По-късно стана ясно, че е залюбил младата пловдивчанка Петя Владикова, която си изкарва хляба с разкрасителни процедури. Наскоро актьорът вдигна сватба с нея под тепетата. Тя прие неговото фамилно име без окончанието „а” и вече казва Петя Ангелов. Докато булката има успешен бизнес в Пловдив, младоженецът няма постоянни ангажименти в София. Вероятно заради това семейството е решило да заживее под тепетата. Ангелов ръководеше школа за деца-актьори в столицата, но заради пандемията, изглежда, се е наложило да я затвори. С влизането си в сериала „Братя” той бе плътно зает със снимки, но сериалът приключва, така че ще се освободи. Тъй като не е на щат в нито един театър в столицата, звездата няма представления всяка вечер, заради което може да прекарва достатъчно време с младата си жена в Пловдив. Когато има ангажименти в София, може да пропътува 120-те километра между двата града, за да си свърши работата, а после да се върне в новия си дом.

Ако обаче ангажиментите на Дани в столицата зачестят, може би двойката ще преосмисли въпроса с местожителството си. Единият от двамата ще трябва да премести бизнеса си. Актьорът може да отвори актьорска школа в Пловдив и да започне са играе в представления на Пловдивския театър, вместо по софийския сцени. Другият вариант е Петя да отвори в София салон за красота. Но това означава да изгуби пловдивските си клиенти.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени