Черна Коледа за Гала: Разстреляха племенника й като куче в САЩ (Сензационни разкрития)

https://hotarena.net/laifstail/cherna-koleda-za-gala-razstreliaha-plemennika-i-kato-kuche-v-sasht HotArena.net
Черна Коледа за Гала: Разстреляха племенника й като куче в САЩ (Сензационни разкрития)
Коледата на Гала ще бъде черна. Водещата на \"На кафе\" изживява един от най-тежките моменти в живота си и това е причината да слезе от екран. Племенникът й Джордж е бил разстрелян като куче на улицата от полицай в САЩ, твърди \"Уикенд\".

Момчето е било убито миналата седмица на 10.12.
Шокирана тв звездата веднага тръгнала за Америка, където от години живее брат й заедно със своето семейство, за да им окаже подкрепата си в трудния момент. Разтърсващата трагедия със сина на единствения й брат, а не внезапно връхлетял я грип, била причина за отсъствието на Гала от ефир. Черната вест потвърди и сестрата на застреляното момче - Мария, която няколко дни след трагедията помести трогателен пост в социалната мрежа. За случая са писали и няколко сайта в Бъфало и вестникът на емигрантите в САЩ. Младежът имал сблъсък с полицията, след като се озовал на щур младежки купон с много алкохол и наркотици.

Според свидетели той е пушил трева, която смесил с алкохол и метамфетамини. В това състояние той се сблъскал с полицаи, които дошли на проверка в клуба. Българинът хукнал да бяга и не се подчинил на нареждането да спре. В един момент бил настигнат и имал неблагоразумието да извади нож. Те отправили няколко предупреждения към него, но той продължил да го размахва. В един момент едно от ченгето натиснало спусъка. Както знаем законите в САЩ са железни: който извади нож на полицай може да бъде разстрелян на място без обяснения.

\"Джордж със сигурност не е заплашвал полицаите, най-вероятно е станало недоразумение\", твърдят негови приятели. Сестра му споделя в социалната мрежа: \"Събудиха ме с телефонно позвъняване в 2 ч през нощта. Един полицай ми каза, че брат ми Джордж е прострелян 4 пъти в областта на гръдния кош от служител на колумбийската полиция в понеделник 10.12 , в 1:30ч следобед. Адвокатът на полицая каза, че полицая няма да бъде подведен под отговорност, защото се чувствал застрашен. ... Е, такива са законите - брат ми е мъртъв, а отговорност няма кой да поеме.. Мария разказва още, че брат й имал огромно сърце. Приживе Джордж често казвал \"Тук съм за хубаво, не за дълго\", с което оправдавал страстта си към крайностите и шумните забавления.


9 Коментара

о

преди 5 години

Уж били в Америка, пък го застреляла КОЛУМБИЙСКА полиция. Уж било на голямо парти, пък ходил надрусан и пиян до несвяст в 1:30 на обяд.... Така или иначе той самият явно не е държал кой знае колко на себе си, на живота си и т.н., щом се е унищожавал бавно с подобни субстанции в такива крайни количества. Пак добре, че само той е пострадал от злоупотребите си, а в такова състояние не е навредил той на някого.

Коментирай

fu

преди 5 години

ами може да е в окръг колумбия.

Коментирай

Statiata iavno e prevod ili dogadka i pisana ot chovek, koito nikogan e e bil v USA

преди 5 години

Nai- veroiatno stava duma za Columbia DC district .

Коментирай

!!!!!!!!!

преди 5 години

Бог да го прости момчето!!!

Коментирай

?!?!?!

преди 5 години

Там извадиш ли нож/пистолет (оръжие) на полицай при гонитба си обречен да стрелят по теб, желязни закони за полицията в САЩ !!! Като си на "гости" трябва да се съобразяваш със законите на домакина, няма да важат българските (разбирай никакви) я !!! Жалко за момчето :(

Коментирай

Име

преди 5 години

Като куче е върха на простащината! Не, че се очаква тук да има журналистика, но има и нещо, наречено морал и човечност!

Коментирай

Gala izchadie

преди 5 години

а какво по дяволите прави лелята на горкото момче в ефир при такава семейна трагедия...Вместо да е до рамото на брат си и жена му в такъв брутално нещастн момент , тя се прави на водеща маймуната безмозъчна..като че ли някой ще и вземе мястото..долна жена е тая гала..паднами много в очите..пише че погребението ще е на 22 -тая мърша и затова няма да отиде..не е истина какви долни хора се разждаат като тая

Коментирай

Ограниченото българско мислене

преди 5 години

Не прощава на коментаторите , веднага го наплюхте ! Дай че изпушил една трева да го разстрелят като куче ,че нали е гост . Прости хора .Полицаите в щатите са най-долната сган , опасни са защото си позволяват света. Колко случайно убити има от полицаи ,докато си вадят документите от джоба . Тъпото прасе било разтълкувалото действието като заплаха и го надупчил човечеца на решето! Масово са подобни инциденти там . Не казвам че момчето няма вина ,но това да стрелят без посока и отнемат човешки животи е просто абсурд !

Коментирай

lo

преди 5 години

Гала наистина се показа като много нечовешки долна. кой нормален човек,подчертавам ЧОВЕК ще обърне гръб на най-ужасното нещо,което може да се случи в един човешки живот да загубиш дете и това да е на брат ти детето и ти да стоиш в целия ти пилешки мозък в ефир,вместо да си до тях ,и да си вземеш последно сбогом с племенника ти..долна твар трябва да си да седиш и да се кикотиш инфантилно при положение че брат ти е загубил дете и то по такъв нелеп начин...направо се отвратих

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.