Черната Златка би шута на фитнес инструктора

https://hotarena.net/laifstail/chernata-zlatka-bi-shuta-na-fitnes-instruktora HotArena.net
Черната Златка би шута на фитнес инструктора

Плеймейтката Златка Димитрова се е разделила с половинката си Кирил Танев, научи HotArena.

По-рано се заговори, че двамата са сложили край на връзката си, но новината не бе потвърдена от тях. Към днешна дата впечатление прави, че всичките им общи кадри са заличени от профила на Златка в Instagram, което показва окончателната им разлъка.

Двамата се носеха на крилете на любовта близо година и половина.  В Бургас, където живееха, отдавна се шушука, че отношенията им са напрегнати и точка на всичко това е поставила Димитрова, издава източник пред „Флагман“.

По време на отношенията си със Златка Танев я използваше за рекламно лице. Очевидно това е причинило разрива, тъй като единствено тя е била двигател на общия успех. Любовния живот на Злати куца от доста време. По-рано тя се раздели с бащата на детето й - Миро. Малко след развода тя обяви отношенията си с  Кирил. Двамата се запознават във фитнес залата, припомня „Телеграф“.

 

8 Коментара

1

преди 3 години

Трябваше първо да се поопознаете тогава да са заедно, ама то така е не са единствените които са така бързо да се вземат. Дори на интервюта самата тя каза че са само приятели а те бързо се гаджосаха. И да покрай нея той стана известен иначе кой го знаеше тоя никой. Благодарение на него сега го знаят.

Коментирай

До "1"

преди 3 години

Допадна ми Вашата "наивност"/ не ме разбирайте погрешно/ в изказа...."трябваше първо да се опознаят,пък тогава да са заедно.... Уважаеми-а за кого говорим??? Това е Златка Димитрова..... Тя,другата руса Златка ,Николета Лозанова и други и други ...нямат време,ресурси и акъл,които да губят в опознаване. Златка Димитрова е известна с познанията си по география,тяло напомпано като мъж и точка. А нейният инструктор е и ще си остане неизвестен. Писах много,ядосах се на мен за това,но се умилих на коментара Ви .

Коментирай

Кети

преди 3 години

На този му е огладнял задника, нали фитнесите бяха затворени. А най-вероятно тази кобила с мъжки глас и тяло, да си е намерила нов тъпанар, да я издържа. Тя остаря вече и не върви да я поръчват. Сега е времето на Норчето, Осипова.

Коментирай

баста

преди 3 години

Ох каква чалгарска "драма"-убитацита на нацията.

Коментирай

ха ха Хо

преди 3 години

Да бе да затичал се е някой нормален мъж да си поръчва пластмасовите плашила Мис Проститутки.Те са за такива като този на снимката.

Коментирай

Of

преди 3 години

Оставете я Златка кви ги дрънка. Той я заряза.

Коментирай

баба гуси

преди 3 години

Златка има мъжка патка всички траверси я познават от пияцата

Коментирай

lily

преди 3 години

Da vleze sledvashtia

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.