Черната Златка иска дете от новия си мъж - фитнесинструктора Кирил

https://hotarena.net/laifstail/chernata-zlatka-iska-dete-ot-noviia-si-maj-fitnesinstruktora-kiril HotArena.net
Черната Златка иска дете от новия си мъж  - фитнесинструктора Кирил
Златка Димитрова вече не крие, че след раздялата с баща на сина си – Мирослав Недев, има нов мъж в живота си. Той се казва Кирил Танев, работи като фитнес инструктор и също като нея има дете от предишна връзка. И двамата обаче са готови са още наследници – това признала брюнетката пред свои близки приятелки.

З
латка и Кирил са двойка от миналата година и спряха да крият любовта си. В началото на връзката се опитваха да бъдат дискретни, но когато нещата станаха сериозни, плеймейтката най-сетне оповести, че има нов партньор след Миро.Атлетичната дама много се дразни, че някои хора изорнизират мъжа й и професията му. „Какво като е инструктор и няма милиони?! Той е добър човек, уважава ме! Преди имах връзка с уж богат човек, който даже не ми плаща дължимите пари за детето!\", ядосва се плеймейтката. Тя е категорична, че Танев е мил, всеотдаен и любящ, затова е готова да роди от него и да дундурка още едно бебе.

От доста време Димитрова живее в Бургас и почти не стъпва в столицата. С муслулестия треньор се запознала във фитнес зала в родния си град и искрата веднага пламнала. Първоначално обаче спазвали дистанция и споделяли само общата си страст към  спорта. Постепенно се сближили и започнали романтична връзка. По това време Златка вече била окончателно разделена с бащата на сина си и се оглеждала за нов мъж, а Кирил се оказал точно неин тип.Брюнетката с големи бицепси се хвали, че на приятеля си дължи стегнатата си фигура. Тя ежеднвено му прави реклама и твърди, че той е един от най-добрите специалисти в своята област.

Димитрова отдавна е вманиачена по бодибилдинга и е напомпала мускули като на културист. Тя казва, че винаги е била спортна натура, но манията й по вдигането на големи тежести се разпалила след раждането на сина й, когато искала на всяка цена да свали натрупаните през бременността килограми и да изглежда перфектно без грам мазнина по тялото си.
В момента Златка се изявява като фитнес модел и редовно публикува свои снимки в социалната мрежа, за да се похвали с атлетичната си фигира, но с това предизвиква не само комплименти, но и отрицателни реакции. Мнозина я упрекват, че е заприличала на мъж, ала тя е категорична, че много се харесва и даже е готова да помогне на други дами да постигнат нейните резултати. Димитрова се е преквалифицирала в инструктор и се опитва да превърне хобито си в професия.

Плеймейтката не се притеснява, че ако забременее, ще трябва да спре с вдигането на тежести. Тя е убедена, че бързо ще си върне добрата форма с помощтта на актуалния си мъж. „Децата са най-хубаво нещо на този свят! Най-големият дар\", категорична е Златка.
Преди да се залюби с инструктора Кирил, тя имаше дълга и противоречива връзка с Мирослав Недев - бащата на сина й. Те многократно се събираха и разделяха, но последната им разлъка бе окончателна. Въпреки многобройните им опити да продължат житейския си път заедно, те не успяха да съхранят любовта си и скъсаха грозно. Говори се, че Димитрова не изпитва топли чувства към бившия си и често си позволява да го оплюва пред близки и познати, пише Уикенд.

11 Коментара

:)

преди 3 години

Циганите са така,от всяка нова връзка,дете.А възпитание НУЛА.

Коментирай

Защо го пишете

преди 3 години

Да си се сношават и оная да излюпи още едно и пак да го остави тоя пич и да скача на следващият

Коментирай

Злятка

преди 3 години

Аз съм черна патка! И съм пълна шматка!Тялото ми е на мъж, а в главата ми е празна кофа! Ама съм извесна!

Коментирай

Хъки

преди 3 години

Този поредния женен с дете който ще развежда ли е това просто същество

Коментирай

ами,

преди 3 години

Не ги ли виждате,че са като Айшето и Асан.Такива не се женят и развеждат.Само правят деца безотговорно.

Коментирай

Kofti

преди 3 години

Tozi ako se obrusne i si sloji pruka i sus zlatka shte sa kato bliznachki.... Jenata-muj i mujut-jena....

Коментирай

Русата Златка

преди 3 години

Този симпатяга как се занимава с една от най-големите платени пачаври в България. Дърта грозна...

Коментирай

:)

преди 3 години

Какъв симпатяга,какви 5 лева.Същият е като нея,убитак.Краставите магарета се надушват отдалече.

Коментирай

а свекървата що каза....новата , за майкат на Миро знаем....

преди 3 години

И кога ще тръгне по Телевизиите да реве , колко е всеотдайна и любяща , съпруга и майка!

Коментирай

1

преди 3 години

Ще му роди дете, после като стане детето на 2-3 години разделят се и почваме да търсим нов мъж за още едно дете. Така ще смучем издръжката за отвсеки татко

Коментирай

а бе,

преди 3 години

Прилича на цигнин рецидивист,а тя на джебчийка...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.