Червенкова шокира: Синът на Рени е в инфекциозна болница на системи, а баща му не отиде да го види! Пилософ искал да спре излъчването на епизода на „Смени жената“ с нея и децата им

https://hotarena.net/skandali/chervenkova-shokira-sinat-na-reni-e-v-infekciozna-bolnica-na-sistemi-a-bashta-mu-ne-otide-da-go-vidi-pilosof-iskal-da-spre-izlachvaneto-na-epizoda-na-smeni-jenata-s-neia-i-decata-im HotArena.net
Червенкова шокира: Синът на Рени е в инфекциозна болница на системи, а баща му не отиде да го види! Пилософ искал да спре излъчването на епизода на „Смени жената“ с нея и децата им

Бизнес дамата Ваня Червенкова за пореден път постъпи мъжки и справедливо направи бившия мъж на певицата Рени по-нисък и от тревата при това публично, видя HotArena.

 

 

Стана ясно, че Борис Пилософ се е обърнал към институции, които да спрат излъчването на снощния епизод на „Смени жената“, в който взеха участие бившата му съпруга Рени и двете им деца Борис и Аспарух. Най-малкото, което трябвало да стане, е да се закрият лицата на наследниците им.

 

 

Ваня Червенкова силно се издразни от постъпката му и разкри нещо много по-сериозно за него. За Пилософ било важно лицата на децата да не се виждат, но когато синът му Аспарух попада в Инфекциозна болница, където лежи от няколко дни на системи, таткото не си прави труда да отиде на свиждане на детето.

 

 

Затова Ваня публикува и нецензурирани кадри на болното дете в знак на протест към абсурда, който баща му сътвори. Щом няма да го отиде да го види лично, дано поне снимките свършат работа. Цялата й публикация може да видите отдолу в галерията.

 

 

11 Коментара

И

преди 6 години

Ееее всичко каквото стане и във фейсбук!?? Явно не си обича децата какво все го изтъква чак дразни вече...

Коментирай

Takiva pomiqri

преди 6 години

Takiva bashti ne trqbva da jiveqt!

Коментирай

777

преди 6 години

Бързо оздравяване на сладкото момче, а на майката Рени много сили и търпение. С такива мъже е пълен света, за нищо не стават!

Коментирай

Ива

преди 6 години

Тоя Борис е страшен боклук! Не стига, че наивната Рени го чакаше в Израел 4 години, докато тоя глупак си чеше крастата тук в България, ами сега и обиден го раздава. Пълен глупак! Верно, защо скриха лицата на децата му? За кой се помисли тоя цървул, по дяволите?

Коментирай

Ива

преди 6 години

Еми да, ако не го направи във фейсбук къде ще го прочете "умната" ти главица? Първо, статуса е на ВАНЯ ЧЕРВЕНКОВА, а не на РЕНИ! Второ казва го там, където е нужно и не занимава обществото излишно. Трето моли се да не ти дойде до главата, че сигурно ще оревеш света тогава, не съди хората!

Коментирай

пфф

преди 6 години

детето болно, тя си направила селфи с джуки като патка..., поне на такава снимка не можа ли да гледаш нормално бе жена?

Коментирай

В

преди 6 години

Ваня уж е с големи претенции за интелигентна, пък използва думи като "незнам", "блурват" и т.н. Не се казва "по дЕфолт", защото дори не се и чете така, а "дИфолт", но българският израз е "по подразбиране". Дума "незнам" не съществува все още в езика ни, нито дума блурват, особено пък след като така или иначе в скоба e написала каквото e искала да каже на български. И уж Рени й е приятелка, пък доста я упреква - не можела ли да си преглътне егото за малко, какво деляла с мъжа си, правела циркове... Много приятелско!

Коментирай

Нели

преди 6 години

Няма по-противно същество в медийното пространство от това прасе Ваня. Жалко, че не я .... навремето! Не знам защо не се смири малко...

Коментирай

123

преди 6 години

Отделно, доколкото разбрах, е задигнал имоти и пари от наивната и доверчива майка на децата му и щом я обрал до шушка я оставил на улицата без пукната пара. Що за мъж?! Що за баща?!

Коментирай

Viva

преди 6 години

Bez nikakva kritika kam Reni daje mi e jal za neja.No Nikoga ne se gradi stastie nad 4ujdoto nestastie. Tozi covek ne ostavi li i predi bremenna jena i zajiva sas Reni? Reni kazvase,4e ne e tazi,kojato gi e razdelila,no pak isega novata kazva sashtoto. NAI-malkoto bi triabvalo da si napravi smetka,4e napravil li go edin pat,moze i da povtori. Kak i e bilo na tazi jena predi ReNi ,kato ne e imala vazmojnost cjala Bg. Da e 4ue ,kolko e los maja i ? Ina4e nisto ne go opravdava tozi da ne se griji za decata si,dori i Koko Dinev go pravi! Karmata e goliamo nesto i vseki plasta za greskite si.

Коментирай

в

преди 6 години

В случая излиза, че всеки плаща за глупостта си/ лошите избори, които прави. Не го виждам този Борис да плаща за нещо. Плащат тези, които са се замесили с него.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.