ЧУДО! Деан Донков спря алкохола, за да не изглежда като дядо на сина си

1892
12 Август 2018, 15:00


Деян Донков е забравил почти напълно вкуса на уискито. Театралната звезда не близва от месеци високоградусови напитки и се опитва да се храни само здравословно. Донков намали драстично сладките изкушения, тестените храни и месото, а ги заменил със зеленчуци и варива, научи HotArena. 

„Никой не знае какво го е прихванало, но е много стриктен в своя измислен режим. Може би е защото се изявява гол в „Калигула” и се бои да не напълнее, ако яде каквото поиска, но се държи изключително странно за всички”, одумват го с нескрита насмешка колеги.  Според тях промяната се дължала на все по-напредващата му възраст. Актьорът се боял, че скоро влиза в критическата, а синът му Христо е още е съвсем малък. С всяка следваща година разликата по между им щяла да става все по-очевидна, а тези мисли тежали на актьора. Не искал съучениците на детето му да го подиграват и решил да се вземе в ръце. Понеже именно алкохола, недоспиването и лошата храна най-много състарявали, той решил да си обърне внимание. 

Най-изненадващо за близките на звездата било, че Деян като бохем никога не бил по режимите. Вечеринките, срещите с приятели неизменно минавали покрай отрупани софри с тънки мезета и силни питиета и промяната му изглеждала изненадваща. Донков обаче имала на своя страна най-голяма подкрепа – половинката си Радина Кърджилова. Актрисата много се радвала на промяната на мъжа си и го нахъсвала да не се отказва от решението си да води по-здравословен живот. Самата тя се опитала от години да направи такава промяна у дома, но не й се получавало да насилва любимия си. 

Преди време около Деян се зашумя, че е намерил нова фаворитка на сърцето си в лицето на своя колежка от Народния театър. За негова любовница бе спрягана актрисата Елена Петрова, съименничка на звездата от „Козият рог” от неговата трупа в постановката „Калигула”. Тогава двамата с Радина отказаха да коментират слуховете за изневяра, но актрисата почти се поболя от ревност. Тя отслабна толкова много, че притесни ужасно семейство и приятели с вида си. 

„Явно всичко се е уталожило, защото сега двамата съпрузи са щастливи и са на море. Кризата помежду им е преминала и са като влюбени гълъбчета. Деян се е подмладил много, а Радина постоянно подскача около сина им Христо и излъчва спокойствие”, издават близки до актьорското семейство. 
От сега обаче те залагат, че режимлийският живот на Донков няма да е вечен и скоро нещо ще го пречупи. По думите им той много пъти обещавал, че ще се стегне и ще се откаже от всякакви телесни изкушения, но те винаги го надвивали. Деян обаче не се самоизмъчвал заради слабите си ангели, а си намирал извинение. Оправдавал се с това, че ако всичко хубаво се забрани, то вече нямало никакъв смисъл да се живее такъв живот. За това и прегрешения оттук нататък нямало да отсъстват, но щял да им се посвещава умерено, пише Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мартин
преди 11 месеца
0
Сладурчета, нали вчера писахте, че са разделени и Радина е сама с детето и родителите й на море?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени