ЧУДО! МЕГЗ изобрети елексир срещу косопад

https://hotarena.net/laifstail/chudo-megz-izobreti-eleksir-sreshtu-kosopad HotArena.net
ЧУДО! МЕГЗ изобрети елексир срещу косопад

Топ дизайнерката Мегз се похвали в социалните мрежи, че е създала продукти срещу косопад.

 

 

Красавицата отскоро е отново активна в инстаграм и не спира да комуникира с феновете си. В кратко клипче Каканашева свали екстеншъните си и за учудване на всички - нейната собствена коса беше пораснала до раменете. Косата на Мегз сега изглежда здрава, гъста и дори лъскава. 

 

 

Припомняме, че миналата година в къщата на Биг Брадър Каканашева беше наказана да не носи изкуствени коси и собствената ѝ коса беше ужасна - къса, увредена и проскубана. Тогава Мегз стана жертва на множество подигравки и обиди от страна на другите съквартиранти. 

 

 

Близки до дизайнерката коментират, че в онзи момент тя се е засегнала много и е обещала, че ще създаде продукт, който няма да позволи на никое момиче повече да изпитва срам от косата си. Говори се, че Мегз се вманиачила по темата и похарчила луди пари за лабораторни изследвания в Германия, за да разработи собствен серум срещу косопад.

 

 

Самите резултати амбициозното миньонче тества върху себе си. Прилагаме снимки, за да видите разликата само година по-късно. Нормалната коса расте с около 0,7 на месец или около 8,5 см на година, Косата на Каканашева е пораснала с около 20 см, което за една година е истинско чудо. 

 

5 Коментара

Geri

преди 5 години

Уау разликата е огромна. Ще пробвам

Коментирай

Platena statiq

преди 5 години

Миглено сега реклама на поредната ти простотия ли правиш , некъдърнице..Обаче се изплаши от тежката артирелия тая година в Брадъра и не посмя да влзеш маймун...щяха да те схрускат с парцалите,както в Къртицата плачка от Жени Калканджиева и не можеше да гъкнеш

Коментирай

hater

преди 5 години

ЧУДО! Драскача на тази "новина", припозна урината ѝ за лимонада и лайната ѝ за шоколадови трюфели... очаквайте подробности!

Коментирай

Коко

преди 5 години

Серум за акъл да си направи ще и ходи много...

Коментирай

Бкмжцллжцкнн

преди 5 години

Преди месец си поръчах палто, което не МО стана и съответно върнах...още си чакам парите. Дебили

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.