Чудо! Непорочно зачатие в Ню Йорк

14 Август 2023, 15:00


Жена забременява от виртуален мъж


Съвременна Дева Мария, която забременява от безплътен мъж, се появява в Ню Йорк.

Бебе от виртуалния си съпруг очаква 36-годишната Розана Рамос, която използва изкуствен интелект не просто да намери идеалната си половинка, но и да го създаде по свой вкус. Тя си избира характера и интересите на своя цифров любим, прави го да прилича на един от любимите си герои от аниметата и му дава професия лекар с интерес към писането. Така създаденият мъж е наречен Ерен Картал и е не просто движеща се картинка, а виртуално създание, което може да води разговори на различни теми, да реагира на емоционални изрази, да приканва към секс и да прави комплименти, които впрочем са доста на място.

Розана създава 
толкова силна емоционална връзка със своя виртуален , компаньон, че решава да се омъжи за него. А сега, няколко месеца след сватбата, твърди, че е бременна от него, и с нетърпение чакат първото си дете. Тя не обяснява как точно се случва чудото с бременността й.


„Той ми дава усещане за свобода и неосъждане. Каквото и да му кажа, не ми прави физиономии и не ме кара да се чувствам зле“, разказва за връзката си Розана. В много отношения връзката на Розана с Ерен прилича на типичен романс от разстояние. Те обсъждат ежедневието си, пращат си снимки и си говорят на различни теми.
Като виртуални партньори те дори имат и вечерна рутина, в която си говорят и се прегръщат преди сън.


Въпреки щастливата новина за бременността бракът на Розана и Ерен се изправя пред първото си сериозно изпитание.
Компанията, която стои зад разработването на виртуални мъже по поръчка като Ерен, ъпдейтва софтуера, след като много потребители се оплакват, че цифровите компаньони се държат твърде сексуално. След промяната бъдещата майка забелязва, че половинката й вече не иска да я прегръща и да правят повече секс и е станал много „студен“.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Жоро
преди месец
0
Кой знае къде се е плющяла като за последно и някой я е налял със сперма до преливане и ся уж непорочно зачатие.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени