Чужденци полудяха по българското Барби

https://hotarena.net/lubopitno/chujdenci-poludiaha-po-balgarskoto-barbi HotArena.net
Чужденци полудяха по българското Барби

Чужденци откачиха по българската Барби Андреа Иванова. Блондинката, която по-скоро прилича на гротескно копие на любимата детска кукла, стана хит в мрежата, видя HotArena.


21-годишната бургазлийка учи право в СУ и няма търпение да вземе тапия, за да се подложи на поредните корекции. „Ще си налея и силикон. Много го искам, чакам само да завърша СУ”, казва още тя, цитира „България днес\".


Русата дама се е зарекла, че ще се превърне в жива кукла. И след като се появи в публичното пространство се превърна в абсолютна сензация.

„Предлагат ми пари в германско риалити шоу. Искат ме в английска телевизия, писаха ми и от Аржентина. Попаднах в топ 10 на най-бързо популяризиращи се личности в Европа.

Прочух се в цял свят. И в Китай писаха за мен”, хвали се Андреа пред родната преса.
Платиненоруса коса, тежък грим, специфични вежди, сочен бюст и огромни устни, които близо 15 пъти попълва–това е запазената марка на хубавицата.


„За последно слагах хиалурон през месец май. Струва между 300 и 500 лв в частна клиника. Няма противопоказания, само в деня на поставянето се пие от сламка и не се слага червило”, хвали се тя.

Наред с предложенията за медийни изяви, българското Барби получава и неприлични покани от мъже. „Предлагат ми брак. Други ми правят оферти да ходя при тях в чужбина срещу 1000–2000 евро.

Подминавам ги. Но други ми правят впечатление с поведението си и излизам с тях.


С някои дори повече от веднъж. Не съм по свалките за една нощ, но и не виня никой, който е решил да ги практикува”, казва още Андреа и допълва, че засега не е готова за сериозна връзка.

5 Коментара

Наталия

преди 4 години

Въобще не съм против естетичните корекции, но поне според мен, мъничко е прекалила. Но това няма значение, щом набира такава популярност, нека да продължи да прави това което прави! Факта че й предлагат брак, и разни чужденци я канят на екскурзии в чужбина плюс 2000 евро, значи че знае какво прави. Браво, мацка! Бъди все така смела и изразявай себе си без да ти пука от другите. Целуфки!

Коментирай

...

преди 4 години

Да не дава Господ! Изродите са на всеки километър....

Коментирай

някой си

преди 4 години

тъпа грозотия

Коментирай

MRASEN ANUS

преди 4 години

TAZI SI E PRISADILA ANUS SAS SPERMA NA MUTRATA. DANO TE SGAZI KAMION TIR, GROZEN UROD!

Коментирай

MRASEN ANUS

преди 4 години

TAZI SI E PRISADILA ANUS SAS SPERMA NA MUTRATA. DANO TE SGAZI KAMION TIR, GROZEN UROD! ati kurwo NATALIYO si izlekuwaj gadnija herpes, marsho!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.