Циркът е брутален! Галин подиграва залязлата Андреа, тя го плаши с Кобрите! (Вижте целия им скандален чат)

https://hotarena.net/laifstail/cirkat-e-brutalen-galin-podigrava-zaliazlata-andrea-tia-go-plashi-s-kobrite HotArena.net
Циркът е брутален! Галин подиграва залязлата Андреа, тя го плаши с Кобрите! (Вижте целия им скандален чат)

След интригите на Андреа, че концерта на “Планета” бил пълен провал, Галин първи защити своята и фирмата на Митко Пайнера, както и колегите си, видя HotArena.


По късни доби снощи в три минутно видео обръщение Галин благодари на всички фенове и колеги за прекрасната работа на концерта, а след това се обърна към Андреа с \"напълно чисти чувства\".


Новоизлюпеният продуцент на „Алфа Мюзик“ намеква, че Андреа (без да споменава нито веднъж името й) няма никакви участия в момента, а той и колегите му имат по 15-20 на месец, видя lifeonline.bg.


Галин предложи на колежката си да направи свой \"самостоятелен концерт\" и да се пробва да напълни залата, в която беше пял току-що, а защо не и Арена Армеец.


Той обеща, че ако това се случи той лично ще присъства на първи ред и ще й поднесе голям букет. И изрази недоумение от занимаванието с фирмата от която вече не е част и я съветва да следва своя път.


Като истински мастит продуцент със самочувствие Галин дори предложи да даде на Андреа съвети за това как да възстанови кариерата си отново.


С поведение типично за мутра от зората на демокрацията Андреа отговори бързичко като хапливо намекна за по-интимните отношения на добричлията с \"мебелната индустрия\" в началото на неговата кариера: „Галине пожелавам ти да спреш да търсиш спонсори, по начина, по който чух, че търсиш.“


Освен това, позабравилата сцените от големите концерти на Пайнер изпълнителка поясни, че има конфликт с баш шефа на чалгаджийките Митко Димитров, а не с колегите си. Какъв точно е конфликта очаквайте скоро.

 

Относно нападките за липсата на участия, Андреа написа, че докато Галин е търсил мебели, тя е пълнила чуждестранните клубове. И започна да качва снимки и клипчета от стари свои участия в заведения из Европа.


По въпроса с предложението от Галин Андреа да направи концерт в зала „Колодрума“, бившата на Кобрата, отговаря, че тя нямала подобно намерение засега.


Тя обаче покани Галин на боксовия мач на Тервел Пулев идната седмица в същата зала „Колодрума“. Там той щял да може да й поднесе обещания в неговото видео огромен букет рози.


Това беше разчетено от феновете като акт на заплаха за саморазправа от Андреа към Галин.

 

Няколко часа след боксовият Инстаграм мач Галин Vs. Андреа, двамата изтриха скандалните си сторита. Според запознати Галин получил сериозни заплахи от Андреа, като „официалната“ версия, е че й се е обадил да се извини.

9 Коментара

Гуца

преди 4 години

Абе, тая кисела самотна цуцулана май съвсем се е побъркала?! Изглежда много жалка!

Коментирай

Златка

преди 4 години

Добре де- Андреа и Кобрата нали уж бяха скъсали- как ще го заплашва с него. Също евала на Галин, че се е осмелил да защити колегите си.

Коментирай

Смях

преди 4 години

Госпожица Тлъстуша спешно да вземе мерки относно кариерата си и вида си, а не да коментира кой, какво и с кого. Забравила е от къде тръгна и че тогава беше на върха. Сега кой може да каже една нейна нова песен- никой! Какви са им конфликтите с Пайнера никой не го интересува. Факт е обаче, че от години освен с гологъзене не е известна с нищо друго, а една певица е певица, когато има хитове и хората я слушат. Тя отдавна залезе, и не е нищо повече от всяка друга напомпана и фотошопирана силиконка в Инстаграм. Сори Теодор че, ама и селската кръчма не може да напълниш вече. Ако все още някой ходи на нейно участие, то е за да я види какво е слънчице, оп сбърках, слонченце. Защото никой не се интересува от песните и, а иска да я види, както ходиш на карнавал за да видиш брадатата жена!

Коментирай

Пикла

преди 4 години

Тази жена е толкова самотна и отчаяна,че се е озлобила страшно много към хората и най-вече към хората от Пайнера,никой не го интересува за конфликта й с шефа,но просташкия й начин на изказване и на директните подхвърляния на мутренски заплахи,я правят да олеква още повече пред хората.Факт е че за няма и една година Галин страшно много разви Алфа мюзик и артистите които включи са страшно талантливи и свежи лица.Андреа да си припомни текстовете на "феноменалните" й песни че не блести с особена памет и да пробва да напълни Колодрума,пък чак тогава да има основание да се изказва толкова високомерно.

Коментирай

ммм

преди 4 години

Гуца или не, в тоя случай няма никакво значение. Всичко, което казва е истина. И не й пука да го каже. Тия Пайнер са ебати смешниците вече. А тоя педерунгел Галин да си помпа устните и да прави свирки....

Коментирай

боби

преди 4 години

Не ме интересува Андреа и не слушам поп фолк, но само исках да вметна, че Кобрата е луд да се събира отново с нея, както се чу тези дни. И то не заради външния й вид, който в момента не е добър, а заради простотията и селянията й. Аз бих се срамувал от такава запусната жена, която си развява толкова евтино провисналите цици.

Коментирай

Betty

преди 4 години

Напълно подкрепям Галин в този случай. Тази ако беше и наполовина толкова обичана, гледана, известна и успешна нямаше да и идва дори на акъла да коментира и да се занимава с компания, която е напуснала преди толкова много време. Отварям YouTube. Този фарс който уж е песен и уж на световно ниво amore peligroso с малко над милион гледания. Всяка песен с марката Payner събира толкова само за няколко дни. Хвали се с неща от преди десетилетия. Канят я по участия веднъж на месеци само за да и се смеят на начина по който изглежда. С тези снимки по свободно съчинение е станала посмешище за една цяла нация. Доказвай се с успехи не с hate. Не ти ли стана ясно, че си фосил от една отдавна минала епоха и си известна от Много време само с това че ти се гаврят. Ако искаш успех мила вземи му роди дете на Кубрат. Това е единственият ти шанс да имаш нещо талантливо в себе си. Да пееш никога не си могла. Преди десетилетия поне правеше хитове, под марката която сега плюеш.

Коментирай

pero

преди 4 години

Galin e mazen pedal

Коментирай

Смешница

преди 4 години

Малееее тази не разбра ли че вече всичко е приключило с Кобрата.Прави се че всичко е минало и не й пука обаче си личи колко е наранена че чак си поръчва статии само и само да види пак нейното име до неговото.Въпреки че е на 30 години тя е пример за един пропилян живот.С нейната приятелка Моника Валериева са едни кухи жени без потенциал за развитие на един почтен живот.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.