Цитиридис отстъпил гадже на приятел

20 Ноември 2022, 14:00


Николаос Цитиридис отстъпил гадже на приятел преди години. „Даже годеница!”, изтъкна комикът наскоро в предаването си, когато се редуваше в задаването на неудобни въпроси не с кой да е, а със сексоложката Наталия Кобилкина. Дамата, която за малко да стане г-жа Цитиридис, се загаджила с другар на комика няколко месеца след разтрогнатия си годеж. Николаос едва ли е бил във възторг, но все пак не е правил драми. И как иначе, след като тъкмо той бил инициатор за разлъката.

 

Комикът, който на 1 февруари ще празнува 29-тия си рожден ден, се разколебал за сватбата, когато с годеницата му започнали да търсят място за сватбата. Николаос бил само на 20 години, заради което бързо променил решението си. Разделили без скандали. Тя открила любовта в лицето на приятел на бившия си годеник. Николаос, за когото последно се говореше, че има връзка с младата актриса Боряна Братоева, пък се съсредоточил върху кариерата си.

Той стартира в журналистика съвсем млад, още ученик. Бил в 12 клас, след като печели кастинг за водещ на радио предаване с продължителност един час. Николаос даже сам изготвил концепцията за предаването, включвайки музикална класация, интервю и различни теми, които коментирал със слушатели. Скоро имал доста такива, но когато наближил моментът, в който трябвало да се яви на матури, казал на шефа си, че трябва да се откаже, заради учението. Николаос влязъл „Журналистика” в Софийския университет, както искал, като скоро след това бившият му шеф го поканил да бъде репортер в сайт. Николаос се съгласил и изкарал цели 7 години в медията. С времето се издигнал, давал дежурства и станал даже парламентарен репортер. Най-голямото му постижение е разследване в сътрудничество с колега от Би Ти Ви, за което спечелил наградата „Млад журналист”.

Въпреки че постигал успехи като репортер, Николаос винаги се е увличал по стендъп комедията. Открай време следял програмата на столични клубове, известни като места за стентъп шоу. Веднъж Цитиридис се престрашил да се качи на сцената и да вземе участие в събитие за аматьори. „Първата ми шега е: „Здравейте, роден съм в Гърция, люлката на демокрацията. Сега живея в „Дружба”, гроба на демокрацията”, споделял е Николаос. Публиката гласувала и той спечелил първо място в конкуренция с 10 човека. Наградата била 100 лева. Окуражен от успеха, Николаос участвал още три пъти във вечер на аматьорите комедианти, като все бил победител. След последния му триумф, Цитиридис получил предложение от мениджъра на клуба да работят заедно. Николаос станал професионален стендъп комедиант, като редовно разсмивал публиката в два клуба в столицата. Паралелно с това той се занимавал и с журналистика, докато в един момент вече можел да избира върху какво иска да се съсредоточи.

Решил, че комедията му е на сърце. Две години Николаос се изхранвал само с участия като комедиант в столични клубове. Непрекъснато пишел смешки, излизал на сцена. Това е творчески период, в който Николаос смята, че доста се е развил. Така че едва ли е било случайност, когато получил покана за кастинг за сценаристи за ново вечерно шоу в Би Ти Ви. Харесали го, но се възползвали от това, че е комедиант и го сложили пред камерите. Искали да видят как изглежда стендъп по телевизия.

Николаос бил скептичен, тъй като присъствието на публика е важен фактор. В случая успял да разсмее операторите. От медията също го харесали. Пробвали го и за водещ на вечерното предаване, какъвто търсели вече от доста време. След няколко пробни епизода, Николаос вече имал договор за водещ на вечерно шоу, без изобщо да е имал такива първоначални амбиции. Той не се е отказал от стендъп комедията. Цитиридис мечтае да направи турне в страната, което да завърши с шоу в голяма столична зала. Кога обаче ще се престраши да реализира това си намерение, все още не е ясно.

Правил секс в тоалетната на дискотека

Николаос не си пада по нестандартни изпълнения в любовта, стана ясно от разговора му с Наталия Кобилкина тези дни в предаването му. „Ягоди, сметани от пъпове, такива неща, мазаници...”, изреди водещият какво е правил. Иначе не е правил любов на публично място. Нито в театър, нито в кино салон, само веднъж в тоалетната на дискотека.

„Ти си изпуснал много, бе, човек. Ти си млад”, възкликна Наталия изненадана, а пък Николаос допълни, че на практика е скучен в това отношение, бил стара душа. „Люлка бих пробвал. Много искам люлка, защото тя върши половината работа на практика”, призна Николаос размечтано.

Дали е мързелив в секса? „Не, раздавам се. Трябва да компенсирам някакви неща, разбираш ли?!”, заяви водещият. Той загатна и за най-големия си провал в секса. Направи го, след като Наталия предвидливо обобщи, че най-често мъжете се напиват и не успяват да реализират полов контакт, а понякога успяват, но много бързо го финализират. Или, както Наталия обясни: „1, 2, 3 и това беше.”. „Няма да го разкажа, защото мисля, че е комбинация между тези две неща, за което говорим”, заяви през смях Цитиридис.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени