COVID погуби фолк певеца Ангел на 35! Остави дете сираче

https://hotarena.net/laifstail/covid-pogubi-folk-peveca-angel-na-35-ostavi-dete-sirache HotArena.net
COVID погуби фолк певеца Ангел на 35! Остави дете сираче

COVID погуби певеца Ангел. Изпълнителят умира в неделя от коронавирус в столичната болница ИСУЛ. Новината бе потвърдена за вестника от пресцентъра на лечебното заведение.

 

35-годишният Ангел се разболява преди повече от 10 дни. Температурата му не спадала. Приет е в болница. След направени изследвания се оказва, че е с пневмония. Състоянието му леко се подобрявало. Вече не кашлял много. Teмпepaтypaтa спадала. Но въпреки това се наложило да бъде преместен в ИСУЛ. Ангел оставя жена и дете.

 

Певецът стана родител в края на миналата година. Неговата половинка Христина Пейкова го дарява с наследник.

 

„Сърцето ми ce къса“, разкри неговият добър приятел Илиян. „Не мога да повярвам, че е истина. Познавам го още когато бе дете. Пеех по кръчмите, а той идваше при мен. Много хубаво момче беше. Мир на праха му“, сподели Илиян, който научи новината за кончината от вестника.

 

Ангел бе един от многото изпълнители, които са против мерките. „Как ще обясниш на детето или на семейството си, че от утре няма да имаш работа и няма да има какво да им сложиш на масата? Как едни може да работят, други - не?! Всички се храним всеки ден“, каза в последното си интервю за „България Днес“ певецът и добави: ,,Стояхме 8 месеца без работа и бяхме длъжни да се оправяме, без никой да се поинтересува как преживявахме. После едва работихме 3 месеца и сега отново без работа. Как не ви е срам?! Ако затваряте, затваряйте за всички! Тогава да видим всички, на които им пречи нашият бизнес и хонорари, какво ще правят. Ако вашите деца няма какво да ядат, нямате какво да им дадете, нямате с какво да си платите сметките... какво ще стане тогава“.

 

5 Коментара

Бай Добри

преди 2 години

1 антиваксър по малко...

Коментирай

E

преди 2 години

Ето до къде води употребата на анаболи. Повреждате си организма още на младини и при едно по-сериозно заболяване сте аут. Много такива случаи има. Да не съм лош пророк, но ще зачестяват.

Коментирай

г

преди 2 години

мир на праха му!

Коментирай

1

преди 2 години

Глупак с глупците,нямаш ли уважение..........Срамота..........

Коментирай

Жалко..........

преди 2 години

Мир на праха му........

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.