Цвети Стоянова: Страх ме е от вещицата Илиана Раева! (+Разкрития за падането от 6-ия етаж)

https://hotarena.net/laifstail/cveti-stoianova-strah-me-e-ot-veshticata-iliana-raeva HotArena.net
Цвети Стоянова: Страх ме е от вещицата Илиана Раева! (+Разкрития за падането от 6-ия етаж)

Грацията Цветелина Стоянова, която миналата година скочи от 6-ия етаж на панелка в „Надежда“, иска да забрави живота си като гимнастичка, узна HotArena.

 

Последните медийни изяви на Цвети недвусмислено сочат, че тя е скарана с целия отбор, а в думите й прозира жестоко огорчение. Без да го изрича, на всички им става ясна причината, поради която младото момиче направи опит за самоубийство – жестоките отношения в отбора и диктатът, който бившата треньорка Ина Ананиева и шефката на федерацията Илиана Раева налагат, пише „Таблоид“.

 

Година след като едва не умря, Цветелина Стоянова не говори за причината, поради която се е метнала от 6-ия етаж. Както още тогава се съобщи, тя е ясна – несправедливото отношение към нея и решението на Илиана Раева да я отстрани от тима за олимпиадата в Рио. Във всички зачестили напоследък медийни изяви на гимнастичката обаче този момент се прескача по изрично нейно настояване.

 

Според източник на „ТаблоидЦвети и баба й са били заплашени лично от Илиана Раева да не споменават в никакъв случай името й. Властната дама така е взела страха на бившата гимнастичка, че тя и до днес трепери от нея и безропотно й се подчинява. „Въпреки че в момента Илиана не е никоя в нейния живот, Цвети не успява да се отърси от страха си. Тя дори не споменава името й, нарича я „госпожата“, казват приятели на грацията.

 

В много тесен кръг Стоянова я наричала „вещица“ и загадъчно казвала: „Ако само знаете и половината от това, което се случва, ще разбере защо проявих слабохарактерност и се метнах от балкона“. Ако реши да проговори публично и разкрие истината за ужасяващите практики в художествената гимнастика, Илиана Раева като нищо би могла да бъде дадена на съд за подтикване към самоубийство.

 

Още в мига, в който Цветелина Стоянова се хвърли от 6-ия етаж, Раева успяла да „респектира“ баба й и да я застави да говори само позитивни неща за нея, за да си няма неприятности. Възрастната жена също се страхува от съпругата на Наско Сираков. Единствено бащата на гимнастичката искал истината за опита за самоубийство на Цвети да излезе наяве и многозначително казва, че „някой ден хората ще разберат“.

 

Междувременно Илиана Раева е настроила целия отбор срещу бившата състезателка. На момичетата им е забранено да общуват с нея. „Илиана обяви, че Цвети е просто луда и затова се е хвърлила от балкона“, свидетелстват от тима.

11 Коментара

Lainari

преди 6 години

Ei hotlainari, are malko po spokoino s izkazvaniqta! Zlobni myrshi takiva...dano da vi zatriqt neblagodarniq jylt sait!

Коментирай

Екмекзис пехливан

преди 6 години

Раева верно е вещица. Гнусна мръсна душа..собсвените и дъщери са пример за непрокопсанички. И мекомъдия олигофрен сираков. Отвратителни мръши

Коментирай

ха-ха

преди 6 години

Точно!Колко трябва да е изпаднала една жена на 33 години като голямата дъщеря Славея за да се хване с порноактьор ,дори и бивш?А и семейство Сиракови да са доволни от този факт!Илиана да се скрие и да не се показва-толкова са аморални и гнусни ,в нормално семейство,с нормални отношения не би се стигнало до такава пошла връзка,колкото и да е непокорна дъщерята и със собствен живот!

Коментирай

Аман от напъните на тази!

преди 6 години

Тази Цветелина ми писна да и гледам психарската муцуна! Още колко ще ни я набутвате, разбрахме че е жадна за слава и умира да е в устата на хората! Жалка картинка, страх я било :))))))))) А НЕ Я БЕШЕ СТРАХ, КАТО СКОЧИ ОТ 6-ИЯТ ЕТАЖ??? Раева била вещица, не думай! Като нямаш психика , не се занимавай с такива спортове, кифло!

Коментирай

оффф стига вече

преди 6 години

Хайде стига вече с тая Цвети.Не е само тя оживяла на прага на смъртта, че да и придавате такава важност.А като и е било толкова тежко - не съм видяла някой да са го вързали с вериги да спортува , ако не иска.Да е станала да си е тръгнала.Вече 1 година занимава България с проблемите си и лигавщините си.

Коментирай

Глупости на търкалета.

преди 6 години

Момичето да отиде на психолог. Поне психолози и психотерапевти у нас вече има доста. Съжалявам за случилото се с нея, но не и вярвам.

Коментирай

Мила

преди 6 години

Много грозни думи и изказвания. Кой направи този материал. Поне малко заинтересова ли се как стоят нещата. Защо плюете по г-жа Раева. Срам.

Коментирай

Кали

преди 6 години

точно така абсолютно прав си....

Коментирай

Ина

преди 6 години

Докато беше част от отбора беше красиво и приятно момиче , сега прелича на надрусана, неадекватна хипарка- отбласкваща и отвратителна визия и държание граничещо с пошлост и наглост

Коментирай

...

преди 6 години

Гледах интервюто на Цвети, никъде не е казвала подобно нещо. Медиите само измислят интриги, време е това да спре!

Коментирай

Хайде и аз

преди 6 години

Никъде не чух или прочетох в интервю момичето да е изказало подобно мнение за Илияна Раева. Не е коректно да се създават такива интриги само защото някой нямало за какво друго да пише. Никак не долюбвам въпросната г-жа Раева по ред не свързани със статията причини, но хайде да не и приписваме всички възможни грехове на света. И на нея и на Цвети. Кой от нас е идеален?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.