Д-р Емилова се нанесе в станция на БКП

21 Август 2023, 10:00


Най-известната гладолечителка у нас доктор Людмила Емилова, която става на 80 години на 1 септември, почива за няколко дин след натоварено лято в Боровец. По традиция от години нейната клиника се мести от 1 юли до края на август в планината, а през зимата пациентите й са край родната й Варна, пише Минаха години.

От 18 септември лечебницата ще бъде на нов адрес – в бившата станция на ЦК на БКП в Св. Св. Константин и Елена, която днес е част от курортен комплекс Слънчев ден. Досега базата на Емилова беше в хотел Аква Азур, но той затваря за голям ремонт. Последователите й ще се радват на лукса в четиризвездния Марина в Слънчев ден, бивша собственост на червения олигарх Георги Гергов. Бившата станция на властта преди 10 ноември е на шест етажа, гледката от стаите и към морето, и към парка е прекрасна, а най-хубавото е топлата минерална вода, с която са пълни басейните и СПА центърът. Неприятната новина е, че цените за желаещите да отслабнат да се вдигат.

„Цената за нощувките ще бъде по-висока от тази, която пациентите плащаха досега. Но цената на медицинското обслужване, за качеството на което има отлични отзиви и у нас, и в чужбина, остава същата“, обяви лекарката.       
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени