Д-р Енчев пропищя от въшки

20 Ноември 2022, 15:00


Доктор Ангел Енчев има и други интереси освен естетичната медицина.

Един от тях е отглеждането на растения. Това става ясно от най-новото включване на пластичния хирург в социалните мрежи. Оказва се, че той се е видял в чудо от листните въшки, които са нападнали отглежданото от него лимоново дърво.

„Чудите се как започва моят ден? Ето така: пия кафе в зимната градина и пръскам лимона за листни въшки. Защото вече един месец, откакто съм го сложил в зимната градина, не мога да се справя с тези гадини! Ако има някой някакво решение, моля, пишете ми! Признавам си, не мога да се справя. Моля, помогнете!” С тази молба се обърна доктор Енчев към всички, които имат опит с унищожаването на листни въшки по домашните си растения. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ФЕН
преди 2 седмици
0
ТЕЗИ ГАДИНИ УНИЩОЖАВАТ НАРЕД, ИЗГУБИХ ГОЛЯМО ДЪРВО ОТ КАФЕ, ЛИМОНОВИ, МАНДАРИНИ И АВОКАДО. БЯХ В НЕСВЯСТ, ПРОЧЕТОХ ВСИЧКО ОТ КАКВО БЯГАТ ИЛИ УНИЩОЖАВАТ ТАЯ НАПАСТ, БЕЗ ХИМИКАЛИ. СЛЕД ДЪЛГО ЧЕТЕНЕ И АНАЛИЗИРАНЕ, ВЗЕХ В 2 ЛИТРА ВОДА СЛОЖИХ ОТ ВСИЧКИ БИЛКИ ПО 1-СУП.ЛЕЖИЦА, НА КОТЛОН ПОВРЯ ЗА 10-15 МИН. ПРЕЦЕДИХ ПРЕЗ ТЕНЗУХ, В ШИШЕ С ПУЛВЕРИЗАТОР ОТ 1-Л. ПОЛОВИНАТА НАПЪЛНИХ С ОТВАРАТА А ДРУГАТА СЪС ПРЕВАРЕНА СТУДЕНА ВОДА. ПРЪСКАК ПРЕЗ ДЕН. ЩЕ ГИ СПАСИТЕ. А БИЛКИТЕ СА : ЧУБРИЦА, МЕНТА, ДАФИНОВ ЛИСТ, ДЖОДЖЕН, 1-КАПКА ТЕЧЕН САПУН, И ЕДНА ЩИПКА СОДА ЗА ХЛЯБ. УСПЕХ !!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени