Да не изтърве келепира:Гущерова бълва дете след дете, ражда като котка с риск за живота си

https://hotarena.net/laifstail/da-ne-iztarve-kelepiragushterova-balva-dete-sled-dete-rajda-kato-kotka-s-risk-za-jivota-si HotArena.net
Да не изтърве келепира:Гущерова бълва дете след дете, ражда  като котка с  риск за живота си

Светлана Гущерова изправя лекарите на нокти със своята мания да ражда като котка. Многодетната блондинка си рискува живота с честите си бременности, загрижени са медици. Говори се, че тя отказвала да ражда по естествен път. В същото време не се съобразява с предписанията при раждане с операция да изчака поне 18 месеца преди нова бременност.

 

Бременността е почти перманентно състояние за младата госпожа Гущерова в последно време. Вече четвърта година тя почти не излиза от него. Първото й дете – Анелия-Добромира, дойде на бял свят през февруари 2019-а. Година и 9 месеца по-късно се появи братчето й Добромир, а третото бебе в семейството – Кристиан-Валентин, което зевзеците наричат галено КиВи, се роди съвсем наскоро – едва година и 5 месеца след батко си. При нормална бременност от 9 месеца, ако човек тегли чертата, излиза, че в последните 4 години на бившата еротична моделка й се събират повече месеци, в които е била бременна, отколкото такива, в които не е била.

Ако раждаше по естествен път, това нямаше да е проблем. За Светла обаче се твърди, че ражда с операции. Самата тя е коментирала, че много държи на планираното раждане, тъй като иска децата й да дойдат на бял свят в най-благоприятния според астрологията ден и час. Ето защо ползва услугите на астролог, който изчислява кога трябва да се появят на бял свят, за да имат късмет и лесен живот. Подобни сметки няма как да се направят за естественото раждане. Единственият начин да стане е с операция.

Всяка раждала жена знае, че след секцио трябва да се изчака поне година и половина до следваща бременност, за да е сигурно, че животът на майката, а и на бебето, не е в риск. Тази препоръка младата госпожа Гущерова упорито отказва да спазва. Не е трудно да се изчисли, че след първото си раждане тя е изчакала една година, за да забременее отново, а след второто е чакала само 8 месеца. Въпрос на чист късмет е, че всичко с нея и децата й е наред.

Никой не може да си обясни на какво се дължи това бързане на Светлана да бременее и да плоди деца. Тя очевидно държи да дари мъжа си Християн с възможно най-много челяд за възможно най-кратък период от време. Единствената й мания, която е по-голяма от манията да виси в кабинета на гинеколога, е нейната страст по разкрасителните процедури. Светлана едва дочака да мине месец след раждането на КиВи, за да се набоде с ботокс. Тя обясни, че парализиращото мускулите вещество й е нужно, тъй като непрекъснато се усмихва, а това води до поява на бръчки край очите й. Това не беше първото посещение на блондинката в кабинета на любимата й дерматоложка, на която се дължи актуалният вид на лицето й. Тя хукна да се разкрасява почти веднага след раждане №3, обявявайки, че ботоксът и хиалуронът са й липсвали най-много пред 9-те месеца в очакване на бебето.

Съдейки по вида на младата майка, устните й също са били подлагани на разкрасяване, тъй като изглеждат като нажилени от оси. Гущерова е споделяла, че когато не е в очакване на бебе, си прави подобни процедури поне 2-3 пъти месечно. Тя не разкрива кой де грижи за многобройната й челяд по време на посещенията в разкрасителния кабинет.

 

12 Коментара

Виктория

преди 1 година

Очевидно е, че парите не и понасят. Голям е страхът, че може да ги загуби. Една щастлива и уверена в красотата си жена няма да си боде лицето през няколко месеца. А и странно, че дерматоложката и се е навила на това. Обикновено ботоксът държи към 6 месеца и горе долу още толкова трябва да минат преди пак да се боцнеш. А, тя е и млада. А щом толкова и харесва - да ражда. Има жени, за които това става мания. Но ако си мисли, че така го е "вързала". Той винаги може да се "отвърже", та и да и вземе децата, та и без нищо да я остави. Тапърва ще прави много много компромиси и ще има да търпи, а той не е с лек характер. Ще я тъпче, ще я мачка, ще и купи някой скъп подарък за извинение и после пак. За физически тормоз не знам, но психически там винаги ще има. Никога няма да е достатъчно добра за него и винаги ще и се натяква за това. Голям хап лапна Светлана, само да не и приседне от рано.

Коментирай

Първоначалния й вид

преди 1 година

Покажете най-ранните й снимки, преди пластиките! В първоначалния си вид, изглежда ужасяващо, направо потриса!

Коментирай

е

преди 1 година

Кампанията "Направи го сега, ДНК нещо си...." да не би да е насочена само към всички други жени, но не и към Светлана? Що за двоен стандарт и толкова ли е странно семейство да иска и има 3 деца? О, да, в България е странно и необяснимо! Но по света е нормално, особено в Америка. Семействата имат нормално 4 деца. Искате в България да има раждаемост, а се присмивате на такива жени....егати злобата, завистта и лицемерието. Поздравете я и си гледайте своя живот! Никого не е обидила, нагрубила или да проси пари. Само защото има висок стандарт на живот ли сте толкова злобни? Явно е това, нямам друго обяснение.

Коментирай

7890

преди 1 година

На мен винаги са ми били смешни такива жени, които си мислят, че могат да вържат богат мъж с деца.Първо трябва да има изградена връзка между двойката и децата са следствие, а не причина да си с някой.Ако пък мъжа е богат - това прави раздялата още по-лесна.Защото като има пари винаги може да си хване чантата и да си отиде в друг апартамент, или пък на нея да и даде един да и плаща издръжка и да я разкара.Освен това може да си гледа децата от чисто финансова гледна точка. По-сложно е ако е беден- тогава общи имоти, делби липса на пари, тогава двойките са много по-склонни да се търпят един друг и да правят компромиси.Да не говорим и че винаги е пълно с такива златотърсачки като нея, готови на всичко за да докопат богат мъж и оттам също дебне заплаха.Така че и 1000 деца да родиш , това не ти гарантира, че този мъж ще седи с теб.

Коментирай

...... Mmmm

преди 1 година

Поне нещо хубаво ще остави след себе си. Поздравявам я и междудругото, не се подигравайте. Никак не е лесно да си бременна и да родиш цели три пъти. Знам го от личен опит. По лесно е да седиш секретарка в някой офис и вечер да излизаш с различни мъже и да си караш кефа. Майчинството е едно от най трудните неща. Порят те като риба, операцията е тежка. Възстановяването също е дълъг процес. Не е майтап, подиграват се само кухи лейки, които не са го изпитали и може и да не изпитат тази радост. А парите няма да ги изпусне вие не я мислете. Това може да е нейната съдба дс бъде с богат мъж, но не значи че е съдба на всяка жена. Бог е одредил на вскему му живота, който си е заслужил. Да не гледаме в паница та на другите, както българите обичаме да правим, за съжаление.

Коментирай

Виктория

преди 1 година

Никой не и се подиграва. Да е жива и здрава и да ражда колкото иска. Само че, животът и няма да е лесен. Лъскав отвън, да, но в същината си... Не искам да съм зла орисниця, но някой ден ще рони сълзи за избора, който е направила. Но това е съдбата и. И на дъщеря и няма да е лесно. Трябваше да се роди на избрана дата, роди се на друга. Майката искаше едно име, бащата, в крайна сметка каза тежката си дума, и детето получи друго име. Кръстено е на двама души, които не хранят топли чувства един към друг. Бащата е зодия Рак, но в ниските проявления. Винаги ще изисква грижата да е насочена към него, вниманието също. Ще бъде баща с тежък характер и тежка ръка, а майката тук безсилна и безпомощна и вечно съобразяваща се с прищевките му. Ако някой ден Светлана си тръгне от този брак, ще си тръгне така, както е встъпила в него-без Нищо.

Коментирай

Антония

преди 1 година

Съдбата й била да е с богат мъж, ще пукна от смях. Съдбата й е да е изтривалка на когото е решил временно да я ползва, в случая синковеца на един богат мъж. Старият гущер дръпне ли шалтера на цяло по една или друга причина, нито Светланка, нито Хриско знаят какво е работа и какво правим тогава? Не просела пари? Напротив, проси ги от мъжа си, а той от баща си, с работа не ги е изкарала със сигурност. А майчинството е трудно, когато си гледаш децата сам, иначе не особено. Християн изхвърли Мария без любимите парцалки дори, омръзне ли му Светлана, няма да се посвени да направи същото. Тя даже няма да има пари адвокат да си наеме...

Коментирай

hhhhhhh

преди 1 година

Ауууу, каква е тази статия сега??? Да не е забравила да си плати за ПР?!?!?!

Коментирай

Kill

преди 1 година

ДА СЕ ГОТВИ ЖУЖКА(ЖАСМИНА)ТОШКОВА... И ТЯ ПРОСТА КАТО СВЕТЛЕТО...С ДЕЦА МЪЖ ДА ЗАДЪРЖИ....САМО ИЗТРИВАЛКИТЕ МЪЛЧАТ...

Коментирай

е

преди 1 година

Много е странно в България някой планирано да иска да има 3 деца. Странно за българския етнос, разбира се, не за циганския! Защо бе хора! Оставете момичето да си живее както иска. Както казах - на никого не пречи, не се натрапва по медии, не проси пари от вас нали? Какво я осъждате толкова не разбирам! Била каквото била, хората не се ли променят, развиват, подобряват доколкото могат?!

Коментирай

J

преди 1 година

Най-голямата мистерия, как тази проста и нищо особено изглеждаща жена бе взета от това семейство в предвид колко жени има които поне нямат такова реноме в обществото и не ин трябва обучение за да не са прости. А тя визуално още прилича на неинтелигентна придавка.

Коментирай

ха ха Хо

преди 1 година

То пък едно ''семейство''.Дъртия гущер като БСП му даде куфарчето с милионите се разведе със съпругата си лекарка и се отдаде на кОрварски живот.На това научи и малкия тлъст гущер. Та Гонзовица си точно на мястото. На просто''семейство''-проста жена.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.