Даяна Ханджиева разваля годеж

https://hotarena.net/az-jenata/daiana-handjieva-razvalia-godej HotArena.net
Даяна Ханджиева разваля годеж

На път да развали чужд годеж е Даяна Ханджиева.

Актрисата, която със зъби и нокти се бори във Фермата, успя да омае фокусника Йордан. Звездата отскоро е без официална половинка. А интересът към нея от страна на Данчо е огромен. Двамата Наскоро си спретнаха романтична вечеря. Срещата им приключи с неочаквана за актрисата „френска целувка“, за която илюзионистът Йордан използва специален фокус с карти.

Любовният романс между Данчо и Даяна ще накара продуцентите на шоуто да вкарат във Фермата и неговата годеница и е напълно възможно пред цяла България жената до фокусника да го остави пише „България Днес“.

5 Коментара

ами,

преди 3 години

Фокусникът си е женкар и флиртаджия.Личи му от километри.А актрисата прави точно това което е правил приятеля и с когото ту са заедно,ту не са.Кофти се е чувствала от постъпките му,но не си дава сметка/или изобщо не я интересува/,че същото сега чувства годеницата на фокусника от това че тя приема с огромна охота флирта с Дани.Не решава любовния си живот изобщо като създава проблеми на други двойки.

Коментирай

Гладно куче

преди 3 години

С маска на актриса....Много е модерно сега

Коментирай

абе,

преди 3 години

Даяна е на 26 години,приятеля и е на 23 и тя иска от него да е съвършен.Ами той още не е израснал,възмъжал/нищо че е 2м висок/.Затова и поддаде на напора на по-опитния 40 годишен Дани.Интересно тя казва че приема 43 годишния Кустев като баща,а 40 г. фокусник не:)Работлива е във фермата,не е конфликтна но си играе роля защото често поглежда у камерите. Същото правеше и плейЛейката.

Коментирай

А бе....

преди 3 години

Няма една морална артистка!

Коментирай

ми,

преди 3 години

И при мъжете артисти е същото.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.