Дани Петканов се хвали с косми

https://hotarena.net/lubopitno/dani-petkanov-se-hvali-s-kosmi HotArena.net
Дани Петканов се хвали с косми

Даниел Петканов, който стана известен като Лудия репортер, изуми всичките си последователи в социалните мрежи с последния си статус.

 

Той се похвали с окосмяване по тялото си. „Забелязах, че след като започнах да тренирам редовно и ми се повиши тестостеронът, космите на подмишниците ми започнаха да растат по-бързо. Жалко, че не мога да кажа същото за брадата\", написа Петканов в профила си и се пусна гол до кръста, цитиран от \"България Днес\".

7 Коментара

блЯк

преди 3 години

Мунчо Петканов.

Коментирай

??

преди 3 години

Хей,последователите на Данката Петканов за тази информация колко лайка ще дадете??? Ако попитате"идола" си какво е окосмяването му и по останалите части на хилавото си тяло дали ще си направи селфи и от задната част на географията си?? Изпратих те ги двамината пантофи в Доминикана,сета ги изпратете и до Патагония. Кой е лудия???

Коментирай

е

преди 3 години

За мен всякакви простотии са му простени заради това, което прави за сина на Милен Цветков. Иначе е ясно, че си ги прави за рейтинг и пари. Всеки се справя както намери за удачно че може.

Коментирай

Мда

преди 3 години

КИФЛА

Коментирай

сега чакаме да израсте и женските полови органи.....

преди 3 години

с пет косъма или с три все си е същият неориентиран ......на тоя му трЕбват мощни инжекции с тестотерон да докара поне излъчването на силният пол...аиде и да не се сецнеш с "тежките тренировки....

Коментирай

ха ха Хо

преди 3 години

Не,тутманик е.

Коментирай

аз

преди 3 години

Като жена мога да ти кажа,че няма хилаво тяло или мускулесто тяло .....има красиво и некрасиво....ниго мускулите ще те направят красив задължително, нито ако липсват-ще си грозен.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.